ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καμπάνια από τη MasterCard με εικόνες από το Ελληνικό Καλοκαίρι

Tη νέα Cross Border καμπάνια για τους ξένους επισκέπτες της Ελλάδας, η οποία παρουσιάζει εικόνες από το ελληνικό καλοκαίρι, λανσάρει για τη φετινή θερινή σεζόν η MasterCard.

Τα νέα, εμπνευσμένα από Ελλάδα, εικαστικά της καμπάνιας Cross Border κοσμούν ήδη το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος, τον Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης «Νίκος Καζαντζάκης» και τον Αερολιμένα Μυκόνου και ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στα Αεροδρόμια «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και «Διαγόρας» της Ρόδου.

Η φετινή καμπάνια έχει εικόνες από το ελληνικό καλοκαίρι, με δημιουργικό μήνυμα και έντονες φωτογραφίες που αναδεικνύουν τη χώρα μας. Κάθε μία από τις φωτογραφίες καλωσορίζει τους ταξιδιώτες των πτήσεων από εξωτερικό, προτρέποντάς τους να ακολουθήσουν το ένστικτό τους, για να ανακαλύψουν την αυθεντική πλευρά της Ελλάδας και τους κρυμμένους θησαυρούς της. Για τη συγκεκριμένη καμπάνια, η MasterCard ξεφεύγει από το αναμενόμενο ταξιδιωτικό περιεχόμενο και μήνυμα και προσκαλεί τους επισκέπτες να ξεπεράσουν το προφανή και τα συνηθισμένα και να αναζητήσουν ανεκτίμητες εμπειρίες στον προορισμό τους.

Η MasterCard παρουσιάζει επίσης, για πρώτη φορά στους Έλληνες ταξιδιώτες, το παγκόσμιο πρόγραμμα “Priceless Cities”, που σχεδιάστηκε για να φέρνει τους καταναλωτές πιο κοντά στα πάθη τους -γαστρονομία, σπορ, ψώνια, τέχνες, διασκέδαση, αλλά και ταξίδια- μέσα από μοναδικές εμπειρίες και αποκλειστική πρόσβαση σε προνόμια, σε περισσότερους από 40 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

«Δημιουργώντας τις παραπάνω εμπειρίες και υπενθυμίζοντας την ευκολία και την ασφάλεια των αγορών σε οποιονδήποτε ταξιδιωτικό προορισμό ανά τον κόσμο, η MasterCard υπενθυμίζει στους κατόχους καρτών της την ελευθερία που απολαμβάνουν οπουδήποτε κι αν βρεθούν. Ξεπερνάμε τα κλισέ και τα προφανή και προσφέρουμε στους κατόχους καρτών MasterCard® στιγμές και εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας», δήλωσε σχετικά η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard στην Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close