ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ηράκλειο: Θεματική και ψηφιακή τουριστική προβολή


Τελευταία ενημέρωση:

Σε δράσεις τουριστικής προβολής προβαίνει ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης, με σκοπό την καλύτερη προώθηση του τουριστικού του προϊόντος.

Ηράκλειο: Θεματική και ψηφιακή τουριστική προβολή 2

Ειδικότερα, ο Δήμος Ηρακλείου ενέκρινε την υλοποίηση σχεδίου δράσης για την ανάπτυξη της θεματικής τουριστικής ενότητας γαστρονομίας, με την ανάθεσή της σε εταιρεία συμβούλων επικοινωνίας, διαφήμισης και επιχειρήσεων, έναντι του ποσού των 19.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Παράλληλα, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης προέβη στην προέγκριση του Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης του Δήμου Ηρακλείου με τίτλο Διαδραστικό Ηράκλειο, ψηφιακές εφαρμογές τουριστικής προβολής της περιοχής ΒΑΑ, ως σύμφωνη με την Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική, με ενδεικτικό προϋπολογισμό 217.600 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Ετικέτες

CNA Team

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Close
Close