Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΗ TUI UK ακυρώνει όλα τα πακέτα έως τις 16 Μαίου

Η TUI UK ακυρώνει όλα τα πακέτα έως τις 16 Μαίου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Μετά και τις ανακοινώσεις του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, για το χρονοδιάγραμμα εξόδου της χώρας από το lockdown, ακυρώνει όλα τα πακέτα διακοπών και τις πτήσεις μέχρι τις 16 Μαϊου και επισήμως η TUI UK, με επιστολή της Helen Caron, Group Purchasing Director, προς τους συνεργάτες – ξενοδόχους σε όλες τις αγορές.

Η απόφαση της TUI UK, έρχεται μετά τις ανακοινώσεις του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, για το χρονοδιάγραμμα εξόδου της χώρας από το lockdown, σύμφωνα με το οποίο στις 12 Απριλίου η κυβέρνηση θα ανακοινώσει πότε θα ξεκινήσουν ξανά τα διεθνή ταξίδια, ημερομηνία η οποία δεν μπορεί να είναι πριν τις 17 Μαϊου.

mechanical adv 2021

Όπως αναφέρει στην επιστολή της η κα. Caron, “Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με ορισμένες αλλαγές στο πρόγραμμά μας και επίσης να σας ενημερώσω σχετικά με το πώς θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε σχετικά με την λειτουργία μας στο μέλλον.

apostolakis adv 2

tuiΗ κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε βασικές ημερομηνίες για τη χαλάρωση των περιορισμών Covid 19 στην Αγγλία. Αυτό περιλάμβανε μια ανακοίνωση ότι μια ομάδα εργασίας θα επανεξετάσει εάν, πότε και πώς θα μπορούσαν να ξαναρχίσουν τα διεθνή ταξίδια. Αυτή η ομάδα εργασίας πρόκειται να αναφέρει τα ευρήματά της στις 12 Απριλίου, αλλά στο μεταξύ, η κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι η απαγόρευση των διεθνών ταξιδιών θα παραταθεί έως τις 17 Μαΐου 2021 τουλάχιστον.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble