ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η TUI παίρνει κι άλλο ξενοδοχείο στην Χερσόνησο

H TUI ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην Κρήτη με τη λειτουργία ενός ακόμη ξενοδοχείου μόνο για ενηλίκους από την επόμενη τουριστική σεζόν. Η πολυτελής μονάδα, που ανήκει σε Κρητικό επιχειρηματία, βρίσκεται στην περιοχή της Χερσονήσου και τα συμβόλαια θα υπογραφούν το επόμενο διάστημα. Θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες εργασίες για να ανοίξει το συγκρότημα το 2019 υπό τη νέα διεύθυνση.

Σήμερα η TUI Sensimar λειτουργεί δύο ακόμη ξενοδοχεία στον Άγιο Νικόλαο το Sensimar Minos Palace, και στα Χανιά το Sensimar Kalliston, τα οποία επίσης απευθύνονται μόνο σε ενηλίκους. Το πρόγραμμα για το 2019 προς όλους τους προορισμούς περιλαμβάνει συνολικά 720.000 επιπλέον θέσεις, περισσότερα πακέτα με 10 και 11 διανυκτερεύσεις καθώς και περισσότερες αναχωρήσεις πτήσεων από περιφερειακά αεροδρόμια με νέες πτήσεις από 15 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, εκ των οποίων το 65% είναι αποκλειστικά για την TUI.

Φέτος μέσω της TUI θα κάνουν διακοπές στο νησί περίπου 630.000 τουρίστες έναντι 600.0000 πέρυσι. Επιπλέον ο κορυφαίος τουρ οπερέιτορ σκοπεύει να επεκτείνει το πρόγραμμα της διασύνδεσης του τουρισμού με την αγροδιατροφή με περισσότερους οινοπαραγωγούς και ελαιοπαραγωγούς αφού έχει μεγάλη ανταπόκριση στους πελάτες της.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close