ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Turkaegean | Η Τουρκία κάνει τουριστική καμπάνια με επίκεντρο το Αιγαίο | VideoΣτις αποχρώσεις του γαλάζιου, κάτω από τον ήλιο, με μουσική και σε κεντρικό πλάνο το Αιγαίο σε αυτήν την πλοκή στηρίζεται βίντεο με τίτλο Turkaegean προώθησης της Τουρκίας ως πόλου έλξης για το καλοκαίρι.

Το μέσο ανάδειξης τουρκικών προορισμών “Turkiye” αναδεικνύει, με σύνθημα «ακτή της ευτυχίας», τα σημεία ιστορικής σημασίας και τις τοποθεσίες που ενδείκνυνται για καλοκαιρινές αποδράσεις.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Βασικό λογότυπο του βίντεο η λέξη “Turkaegean”, με το τουρκικό μέσο τουριστικού ενδιαφέροντος να προβάλλει τη θάλασσα του Αιγαίου ως κομμάτι της τουρκικής καλοκαιρινής σεζόν. Σε κυρίαρχη θέση βρίσκονται τα πλάνα από το Αιγαίο, οι βουτιές στη θάλασσά του και όλα αυτά συμπυκνώνονται στη φράση “Turkaegean”.

H διαφήμιση της χώρας στον παγκόσμιο τουρισμό γίνεται εν μέσω της κατρακυλάς της τουρκικής οικονομίας, και σε μια περίοδο που η Άγκυρα έχει δεχθεί συστάσεις από την ΕΕ για αποφυγή προκλήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο ώστε να εξασφαλιστεί η θετική ατζέντα συνομιλιών ανάμεσα στις δυο πλευρές.

swell adv 2021

Στο βίντεο, με την ανατολίτικη μουσική σε συνδυασμό με τις παραλίες, τις ακτές, τα ψαρικά και την ιστορία, εκπέμπεται ένα μήνυμα για την προσέλκυση των τουριστών που θα δώσουν ώθηση στην οικονομία η οποία επλήγη σοβαρά το τελευταίο διάστημα, τη στιγμή που και η πανδημία άφησε αρνητικό αποτύπωμα, όπως άλλωστε σε πολλές χώρες, έτσι και στην Τουρκία.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Μέσω
Φρίξος Δρακοντίδης

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button