Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΗ πρώτη κρουαζιέρα με εμβολιασμένους έρχεται σε Ελληνικούς προορισμούς

Η πρώτη κρουαζιέρα με εμβολιασμένους έρχεται σε Ελληνικούς προορισμούς

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Το Ισραήλ είναι η πρώτη χώρα όπου ο μισός, σχεδόν, πληθυσμός, έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Το γεγονός αυτό, εκμεταλλεύτηκε η Royal Caribbean International, η οποία θα αρχίσει να πραγματοποιεί τον Μάιο, κρουαζιέρες από τη Χάιφα του Ισραήλ και θα προσφέρει στους Ισραηλινούς ταξιδιώτες ένα συνδυασμό από κρουαζιέρες 3 έως 7 νυχτών που θα επισκέπτονται ελληνικούς προορισμούς (Ρόδο, Σαντορίνη, Μύκονο, Αθήνα) και την Κύπρο (Λεμεσός).

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η Royal Caribbean θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα προσφέρει κρουαζιέρες, όπου τόσο το πλήρωμα όσο και οι επισκέπτες άνω των 16 ετών θα έχουν εμβολιαστεί κατά COVID-19.

mechanical adv 2021

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη σημερινή ανακοίνωση, καθώς η πρόσφατη ταξιδιωτική μας συμφωνία με το Ισραήλ φέρνει ήδη αποτελέσματα, και περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να έχουν μοναδικές εμπειρίες στους όμορφους προορισμούς και τα νησιά μας», ανέφερε ο Έλληνας υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

apostolakis adv 2

Το πιο καινοτόμο κρουαζιερόπλοιο της εταιρεία, το Odyssey of the Seas, περιλαμβάνει ένα κατάστρωμα πισίνας που χωρίζεται σε 2 επίπεδα. Επίσης, στο κατάστρωμα θα είναι πολλά αγαπημένα σημεία των επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένου του προσομοιωτή surf FlowRider, ελεύθερη πτώση με RipCord από iFly, η εμβληματική κάψουλα παρατήρησης North Star all-glass που διαθέτει θέα 360 μοιρών από 300 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, και ρομπότ bartenders στο Bionic Bar.

Κι ακόμα, το SeaPlex – το συγκρότημα δύο επιπέδων εσωτερικής και εξωτερικής δραστηριότητας είναι μια «παιδική χαρά» για όλες τις ηλικίες, με συγκρουόμενα αυτοκίνητα, laser tag, 3-D τραμπολίνο και πολλές ακόμα δραστηριότητες αλλά και μια σειρά από δωρεάν και specialty εστιατόρια. Επίσης, η ψυχαγωγία στο κρουαζιερόπλοιο θα φέρει την υπογραφή από υψηλής τεχνολογίας παραγωγές στο Royal Theatre και Two70, όπου μοναδικές παραγωγές τεχνης με χρήση πολυμέσων θα προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στο Odyssey of the Seas.

Καταλήγοντας, είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της κατηγορίας Quantum Ultra Class στην περιοχή, με μια ξεχωριστή νέα εμφάνιση.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble