ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Κρήτη ως κινηματογραφικό αστέρι στο νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής


Σημαντικό στοιχείο προβολής της Κρήτης και το τρέχον έτος, είναι η οργάνωση εκδηλώσεων κάθε είδους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με τουριστικούς φορείς ή εξειδικευμένους συνεργάτες. Σκοπός των εκδηλώσεων αυτών, είναι η επίτευξη της δημιουργικής μορφής προβολής της Κρήτης, η οποία να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερες αγορές και με προτεραιότητα στις αγορές – στόχους.Αναλυτικά, στη δράση του νέου προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κρήτης για το 2020,  περιλαμβάνεται η διοργάνωση, επιμέλεια, συμμετοχή και στήριξη εκδηλώσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που προβάλλουν τον τουρισμό και τον πολιτισμό του νησιού. Συνεπώς δρομολογούνται  συνέδρια, ημερίδες, εκδήλωση για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας Τουρισμού, road shows, work shops, προβολή σε πολυκαταστήματα, σταθμούς μετρό ή σε άλλα σημεία συγκέντρωσης πλήθους αλλά και κάθε είδους εκδηλώσεις και events που συμβάλλουν στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Παράλληλα, προγραμματίζεται και η μετάδοση διαφημιστικών μηνυμάτων ή προβολή spot σε τηλεοπτικά δίκτυα, σε δορυφορικά ή άλλα κανάλια, καθώς και καταχωρήσεις σε ψηφιακά και έντυπα μέσα, ώστε να ενδυναμωθεί η τουριστική εικόνα της Κρήτης τόσο στις εκδηλώσεις της, όσο και στην προβολή της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τέλος, επιθυμία της Περιφέρειας είναι να προβληθεί ο φυσικός, πολιτιστικός και πολιτισμικός πλούτος του νησιού σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές υψηλής θεαματικότητας, ώστε να δημιουργηθεί στο κοινό η επιθυμία επίσκεψης στον τόπο των γυρισμάτων.

CNA Team

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Close
Close