ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Mirror: Η Κρήτη ανάμεσα στους 12 ονειρικούς προορισμούς του 2021

Οι διακοπές στα ελληνικά νησιά προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες στους επισκέπτες τους από το εξωτερικό

Τα ελληνικά νησιά, μέσα σε αυτά και η Κρήτη, είναι ανάμεσα στους 12 προορισμούς που σύμφωνα με τη βρετανική Mirror πρέπει όλοι να προσθέσουν στην ονειρική λίστα ταξιδιωτικών εμπειριών τους άμεσα για το 2021.

caffeine adv2020b

Οι 12 προορισμοί αυτοί αξίζει να βρεθούν στο επίκεντρο των ταξιδιωτών για το 2021, είτε αναζητούν μοναδικές εμπειρίες ζωής είτε έμπνευση για τις επόμενες διακοπές τους.

Τα ελληνικά νησιά, σύμφωνα με τη Mirror, προσφέρουν πολύ διαφορετικές εμπειρίες διακοπών, και για αυτό είναι τόσο δημοφιλή στις προτιμήσεις των επισκεπτών τους οι οποίοι επιστρέφουν ξανά και ξανά σε αυτά για τις διακοπές τους.

neratzoulis neo

Οι οικογένειες προτιμούν τη Ρόδο και την Κρήτη καθώς τα νησιά έχουν πληθώρα ξενοδοχείων all inclusive και δραστηριότητες για όλους. Η Κέρκυρα προσφέρει ξεκούραστη εμπειρία διακοπών, η Μύκονος προσελκύει ανθρώπους που αναζητούν έντονη διασκέδαση και η Σαντορίνη ζευγάρια για ρομαντικές αποδράσεις.

MΟι υπόλοιποι προορισμοί που προτείνονται είναι η Κόστα Ρίκα, η Νορβηγία, η Ιαπωνία, η Μάλτα, ο Καναδάς, η Ιταλία, η Ν. Αφρική, η Τζαμάικα, η Ταϊλάνδη, το Περού και τα Κανάρια.

Πηγή
tornosnews.gr
Back to top button