Κυριακή, 18 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΗ Ισπανία πιθανόν θα δημιουργήσει τη δική της αερογέφυρα εμβολιασμένων

Η Ισπανία πιθανόν θα δημιουργήσει τη δική της αερογέφυρα εμβολιασμένων

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

H Iσπανία επεξεργάζεται τη δική της «πράσινη αερογέφυρα» για τους εμβολιασμένους Βρετανούς τουρίστες, εάν δεν υπάρξει απόφαση σε επίπεδο ΕΕ σχετικά με τα διαβατήρια εμβολιασμού, όπως δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού της χώρας, Fernando Valdés.

Ο κ. Valdés επιβεβαίωσε ότι η Ισπανία βρίσκεται σε συζητήσεις με το Ην. Βασίλειο και σε δηλώσεις του στο Bloomberg επισημαίνει ότι η βρετανική αγορά είναι βασική τουριστική αγορά για τη χώρα του, όμως εφόσον η Ισπανία είναι μέλος της ΕΕ οι λύσεις πρέπει πρώτα να συζητηθούν στην ΕΕ.

mechanical adv 2021

Προφανώς, τόνισε, εάν αυτό δε μπορεί να συμφωνηθεί, θα αρχίσουμε να εξετάζουμε άλλες αερογέφυρες όπως οι «πράσινες αερογέφυρες» με τρίτες χώρες που θα μας βοηθήσουν να επανεκκινήσουμε τις τουριστικές ροές.

apostolakis adv 2

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος της Κομισιόν Ursula von der Leyen δήλωσε χθες ότι μέσα στο Μάρτιο θα προταθούν σχέδια για ένα Πράσινο Ψηφιακό Πάσο στην ΕΕ και ότι θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για τη διευκόλυνση των ταξιδιών και από χώρες έξω από την ΕΕ.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble