ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Google θα προωθήσει απευθείας ξενοδοχειακές κρατήσεις για την Ευρώπη

Νέα συνεργασία που θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιωθούν οι υπηρεσίες ξενοδοχειακών κρατήσεων στην Ευρώπη ανακοίνωσε ο γίγαντας του διαδικτύου, Google.

Η Google θα προωθήσει απευθείας ξενοδοχειακές κρατήσεις για την Ευρώπη 2

Η συνεργασία γίνεται με τη γερμανική εταιρία τεχνολογίας στα ταξίδια, Peakwork, και θα επιτρέψει στη Google, η οποία ήδη έχει προτάσεις ξενοδοχείων στη μηχανή αναζήτησής της, να κινηθεί στην κατεύθυνση κράτησης δωματίου.

Η μηχανή αναζήτησης μέχρι τώρα, παραπέμπει τους χρήστες του διαδικτύου σε ιστοσελίδες online τουριστικών γραφείων (ΟΤΑ), προσφέροντας δυνατότητα σύγκρισης τιμών.

Η Google θα προωθήσει απευθείας ξενοδοχειακές κρατήσεις για την Ευρώπη 3

Η νέα υπηρεσία Book on Google (BoG) δεν θα παραπέμπει τους χρήστες του διαδικτύου σε ιστοσελίδες τρίτων αλλά θα τους προσφέρει δυνατότητα άμεσης κράτησης από το περιβάλλον της Google.

Οι χρήστες του διαδικτύου που διαθέτουν λογαριασμό Google δεν χρειάζεται να εισάγουν εκ νέου τα στοιχεία τους, καθώς αυτό το αναλαμβάνει η μηχανή αναζήτησης απλοποιώντας παράλληλα τη διαδικασία κράτησης.

Η συνεργασία με την Peakwork, με έδρα στο Ντίσελντορφ, έγινε για το λανσάρισμα της υπηρεσίας στην Ευρώπη, δίνοντας τη δυνατότητα στη Google να αναβαθμίσει την παρουσία της στην εν λόγω αγορά ξενοδοχειακών κρατήσεων.Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close