ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οι Γερμανοί τουρίστες στηρίζουν την Κρήτη

Ένα νέο ρεκόρ αφίξεων Γερμανών τουριστών στην Κρήτη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, προβλέπεται το καλοκαίρι του 2018, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των παραγόντων του γερμανικού οργανισμού τουρισμού, αλλά και των τουριστικών οργανισμών και της τουριστικής βιομηχανίας.
Οι εκπρόσωποι του Alltours υπολογίζουν ότι οι Γερμανοί τουρίστες στην Ελλάδα θα ξεπεράσουν φέτος τα 3,5 εκατομμύρια, ενώ μόνο ο συγκεκριμένος τουριστικός οργανισμός έχει για το 2018 συμφωνίες με ακόμα 40 ξενοδοχεία στην Κρήτη.

Οι Thomas Cook και Neckermann προσθέτουν στο πρόγραμμά τους 22 νέα ξενοδοχεία στην Κρήτη.

Στη νέα αύξηση των κρατήσεων προς την Ελλάδα οδηγεί και η συνεχιζόμενη κρίση στις γερμανοτουρκικές σχέσεις, καθώς έτσι πολλοί Γερμανοί, παραδοσιακοί επισκέπτες της Τουρκίας, επιλέγουν τώρα την Κρήτη και άλλους ελληνικούς προορισμούς για τις διακοπές του 2018.

Η Ελλάδα με τον τρόπο αυτό φαίνεται να ξεπερνά την Τουρκία στις επιλογές των Γερμανών, φτάνοντας στη δεύτερη θέση πίσω από τη σταθερά πρώτη Ισπανία, κυριότερο παραδοσιακό προορισμό τους.CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close