Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΗ Ευρώπη χρειάζεται μία νέα στρατηγική για τον τουρισμό

Η Ευρώπη χρειάζεται μία νέα στρατηγική για τον τουρισμό

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Οι ευρωβουλευτές, με ψήφισμά τους, καλούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να «κοιτάξει πέρα από την πανδημία» και να αντικαταστήσει τη στρατηγική του 2010 για τον τουρισμό προκειμένου να διατηρήσει η Ευρώπη τη θέση της ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός, ενώ έμφαση δίνεται στον ασφαλή, καθαρό και βιώσιμο τουρισμό.

Τονίζεται ότι οι τομείς του τουρισμού και των ταξιδιών αντιστοιχούν στο 10% του συνολικού ΑΕΠ της ΕΕ, ενώ αυτή την στιγμή, που ο τουριστικός κλάδος έχει παραλύσει λόγω της πανδημίας, 6 από τα 27 εκατομμύρια άτομα που απασχολούνται σε αυτόν κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους. Ως εκ τούτου, τα κράτη μέλη θα πρέπει να συμπεριλάβουν τους εν λόγω τομείς στα σχέδια ανάκαμψής τους και να λάβουν υπόψη τους το ενδεχόμενο προσωρινής μείωσης του ΦΠΑ για τις σχετικές υπηρεσίες.

mechanical adv 2021

Υπενθυμίζεται ότι το ευρωκοινοβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει με επείγουσες διαδικασίες η υιοθέτηση του πράσινου ψηφιακού πιστοποιητικού για τις μετακινήσεις, ακριβώς για να μπορέσει να λειτουργήσει ο τουρισμός.

apostolakis adv 2

Στο ψήφισμα της Πέμπτης η Επιτροπή καλείται να δημιουργήσει έναν ευρωπαϊκό οργανισμό για τον Τουρισμό που θα υποστηρίζει τα τουριστικά οικοσυστήματα, θα προωθεί την εικόνα της Ευρώπης και το ευρωπαϊκό «brand», θα παρέχει ενημερωμένα στοιχεία για τον τουριστικό τομέα, θα βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, αλλά και τον τουριστικό τομέα να είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει μελλοντικές κρίσεις.

Τέλος, οι ευρωβουλευτές χαιρετίζουν την διαδικτυακή πύλη «Re-open EU» που παρουσιάζει αναλυτικά τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόζει κάθε χώρα της ΕΕ και παρακινεί τα κράτη μέλη της ΕΕ να αποστέλλουν σαφείς πληροφορίες στην Επιτροπή όταν εφαρμόζουν ή αίρουν περιορισμούς όσον αφορά την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble