Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΓιατί οι Γερμανοί αγαπούν τον γυμνισμό;

Γιατί οι Γερμανοί αγαπούν τον γυμνισμό;

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Αν κάποιος γυρίσει τις παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα θα καταλάβει πως στην πλειοψηφία τους οι τουρίστες που λιάζονται γυμνοί είναι Γερμανικής καταγωγής.

Οι στερεοτυπικά συγκρατημένοι και συντηρητικοί Γερμανοί στην πραγματικότητα δεν φοβούνται το γυμνό σώμα και, σύμφωνα με τον αρθρογράφο του δικτύου, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να βλέπεις άνδρες και γυναίκες να βγάζουν τα ρούχα τους στα πάρκα των γερμανικών πόλεων. Το ίδιο συμβαίνει και στις πισίνες, τις σάουνες και άλλους δημόσιους χώρους.

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με το CNN, το «μίσος» του Γερμανικού λαού για τα ρούχα ξεκίνησε στον 19ο αιώνα, όταν η έκθεση του σώματος στον ήλιο θεωρούνταν θεραπευτική, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις των φυματικών και αυτών που υπέφεραν από ρευματισμούς.

apostolakis adv 2

Το 1920 άνοιξε η πρώτη παραλία γυμνιστών στην χώρα, όμως 13 χρόνια μετά η νομοθεσία απαγόρευσε τις μεικτές παραλίες αυτού του είδους, καθώς αποτελούσαν «εύφορο έδαφος για Μαρξιστές και ομοφυλόφιλους». Παρόλα αυτά ο γυμνισμός παρέμεινε δημοφιλής και τον υιοθέτησαν ακόμα και από τους SS.

Μετά τον διαχωρισμό της Γερμανίας δημιουργήθηκε και η Ένωση «Κουλτούρα Ελεύθερου Σώματος» (Free Body Culture)και ο γυμνισμός συνέχισε να αποτελεί συνήθεια, ειδικά στην Ανατολική Γερμανία.

Η συνήθεια αυτή κατάφερε να επιβιώσει ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές της χώρας. Όπως αναφέρει και το CNN, ακόμα και η Άνγκελα Μέρκελ φημολογείται ότι έκανε γυμνισμό όταν ήταν νέα.

CNN
zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble