ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Γιάννης Ρέτσος, ΣΕΤΕ: Σκοτεινοί οι μήνες που έρχονται για τον τουρισμό (audio)Στο ερώτημα «μετά την πανδημία τι», όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι το σημαντικό ραντεβού για τον ελληνικό τουρισμό πηγαίνει για το 2022.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ, Γιάννη Ρέτσο, ο οποίος μίλησε στο podcast του «ΘΕΜΑ 104,6», οι μήνες που έρχονται «είναι σκοτεινοί, φαντάζουν σαν αιωνιότητα». «Θα πρέπει να ξεχάσουμε την τουριστική κίνηση για το πρώτο τρίμηνο του 2021, ίσως και για το πρώτο εξάμηνο» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Με τον ερχομό των εμβολίων από το 2ο εξάμηνο θα έχουμε ανάκαμψη και το 2022 ισχυρή ανάκαμψη».

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μέχρι τότε, όμως, επισημαίνει πως Πολιτεία, επιχειρήσεις και εργαζόμενοι θα πρέπει να συνεργαστούν για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, ώστε ο τουρισμός να συνδυαστεί με τον πρωτογενή τομέα, τον πολιτισμό και νέες υπηρεσίες με στόχο τη συνολική ανάπτυξη της χώρας.

swell adv 2021

protothema · 17.12.2020 PODCAST ΑΝΤΥΠΑΣ – ΡΕΤΣΟΣ

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button