ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Γαμήλιος Τουρισμός στην Κρήτη

Η Περιφέρεια Κρήτης σταθερή πάντα στο αναπτυξιακό της όραμα συμμετέχει σε πρωτοβουλίες και αξιοποιεί ιδέες που θα καταστήσουν το νησί μας πρότυπη περιφέρεια με ισχυρή ενιαία εικόνα (ενότητα μέσα από την ποικιλομορφία) στο εσωτερικό και διεθνώς.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στο πλαίσιο των δράσεων της για την ανάδειξη της Κρήτης ως ένα ανταγωνιστικός τουριστικός προορισμός, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου μεταξύ τοπικών τουριστικών φορέων και επιχειρηματιών από την Σαγκάη οι οποίοι εξειδικεύονται στην προώθηση γαμήλιων τουριστικών πακέτων για ζευγάρια από την Κίνα. 

Στη χθεσινή συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης καλωσόρισε την αποστολή και με εκπροσώπους από  την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου, το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης – Σαντορίνης,  το Επιμελητήριο Ηρακλείου και την αεροπορική εταιρία Aegean Airlines, συζήτησαν τις δυνατότητες προώθησης του νησιού μας ως ένα ξεχωριστό γαμήλιο προορισμό, τις δυνατότητες των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και την πρόθεση όλων να συμβάλλουν ο καθένας από τη μεριά του για την καλύτερη δυνατή προβολή της Κρήτης και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της.

swell adv 2021

 Στην προσπάθεια αυτή, η όποια τελεί υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Σαγκάη, συμβάλουν ουσιαστικά Ενώσεις Ξενοδοχείων της Κρήτης, ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Hatta), το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης – Σαντορίνης,  Επιμελητήρια, η Aegean Airlines. Οι επαφές θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες  στο Λασίθι, το Ρέθυμνο και τα Χανιά.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button