ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Εως τα μέσα Δεκεμβρίου η σεζόν σε ξενοδοχεία της Κρήτης και Ρόδου

O Γερμανός τουρ οπερέιτορ FTI διευρύνει την καλοκαιρινή σεζόν μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου για αρκετούς προορισμούς της Ευρώπης, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Κρήτη, η Ρόδος, η Σικελία, η Μάλτα και η Μαδέρα.

Σύμφωνα με τον οργανισμό, η Ελλάδα, η Ιταλία και η Πορτογαλία ήταν στους πιο περιζήτητους προορισμούς τους ταξιδιωτών του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που μας πέρασε, οι οποίοι αναζητούσαν διακοπές παραλίας στη Μεσόγειο.

caffeine adv2020b

Προηγήθηκε η διεύρυνση της σεζόν για την Κρήτη και πλέον ο τουρ οπερέιτορ ανακοίνωσε ότι μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου προσφέρονται διακοπές, μεταξύ άλλων προορισμών, και στη Ρόδο. Για το λόγο αυτό, ο FTI διαπραγματεύθηκε με τα ξενοδοχεία διευρυμένες περιόδους λειτουργίας.

Σύμφωνα με τον τουρ οπερέιτορ, οι ταξιδιώτες μπορούν να προβούν σε κράτηση επιπλέον υπηρεσιών όπως δωρεάν είσοδος σε μουσεία και εκπτώσεις σε ταβέρνες στην Κρήτη και αποκλειστικές καμπάνιες ενοικίασης αυτοκινήτου στη Ρόδο.

neratzoulis neo

Για όλες τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται έως τις 31 Οκτωβρίου, προσφέρεται επίσης ένα ευνοϊκό πακέτο διακοπών που περιλαμβάνει τις καλύτερες τιμές, δωρεάν ακύρωση έως 14 ημέρες πριν την αναχώρηση ή εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημέρες αργότερα.

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button