ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ενα επιπλέον αεροσκάφους τύπου ATR42-500 στο στόλο της Sky Express

Η Sky Express, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη ενός επιπλέον αεροσκάφους τύπου ATR42-500 , χωρητικότητας 48 θέσεων, στο στόλο της. «Συνεχίζουμε την πρωτοποριακή και ποιοτική παρουσία μας στον αεροπορικό χώρο τα 11 τελευταία έτη, με μεταφορικό έργο άνω των 70 χιλιάδων πτήσεων, με πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και προχωράμε μπροστά με περισσότερα αεροσκάφη και νέους επιπλέον προορισμούς. 

Ευχαριστούμε το επιβατικό μας κοινό, το οποίο μας στηρίζει και αναγνωρίζει κάθε νέα μας προσπάθεια. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτή μας την επιτυχία και ελπίζουμε σύντομα να σας καλωσορίσουμε στις πτήσεις μας».

H Sky Express πρόσφατα βραβεύθηκε από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η «ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία για το 2015. Αυτό έρχεται ως συνέχεια στο ότι η Sky Express  βραβεύτηκε από το Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών με το ERA Silver Award 2014/15.

Η Sky Express, προσθέτει επιπλέον προορισμούς για το καλοκαίρι 2016 και συνδέει με καθημερινές πτήσεις την Αθήνα με τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και το Ηράκλειο καθώς επίσης πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από το Ηράκλειο σε Ικαρία, Μυτιλήνη, Κω, Ρόδο. Επίσης συνδέει τους προορισμούς του Ιονίου, τη Θεσσαλονίκη με τη Σκύρο, τη Κρήτη με τον Εβρο και την Ηπειρο, καθώς επίσης και τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου.Κρατήσεις θέσεων γίνονται μέσω των μεγαλυτέρων ταξιδιωτικών γραφείων ή μέσω του www.skyexpress.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close