ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ελλάδα | Ο τρίτος πιο δημοφιλής προορισμός για τους Αμερικανούς

Η ταξιδιωτική εταιρεία Kuoni ανέλυσε πρόσφατα τα δεδομένα αναζήτησης Google για τον Απρίλιο του 2020 για να καθορίσει τον μέσο μηνιαίο όγκο αναζήτησης στις Ηνωμένες Πολιτείες

Η Ελλάδα είναι ο τρίτος πιο δημοφιλής προορισμός για τους Αμερικανούς το 2021, με βάση τα δεδομένα της Google.

brands heaven2021

Η πανδημία COVID-19 περιόρισε τα μέρη στα οποία μπορούν να ταξιδέψουν οι Αμερικανοί αυτό το καλοκαίρι, αλλά πολλοί ήδη ψάχνουν την επόμενή τους εξόρμηση, μόλις τα περιοριστικά μέτρα τους το επιστρέψουν.

Η  ταξιδιωτική εταιρεία Kuoni ανέλυσε πρόσφατα τα δεδομένα αναζήτησης Google για τον Απρίλιο του 2020 για να καθορίσει τον μέσο μηνιαίο όγκο αναζήτησης στις Ηνωμένες Πολιτείες για τους όρους «[προορισμός] 2021» και «[προορισμός] διακοπές 2021» για εκατοντάδες από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο.

neratzoulis neo

Ο Κουόνι σημειώνει ότι όπως και η υπόλοιπη Ευρώπη, η Ελλάδα παραμένει ένας  διαχρονικά αγαπημένος προορισμός για τους Αμερικανούς. Η χώρα της νοτιανατολικής Μεσογείου φημίζεται για την απαράμιλλη ομορφιά της, τον πολιτισμό της και τα δημοφιλή νησιά με τις δαντελένες ακτές, κατατάσσοντάς την ως ένα από τα πιο πολυπόθητα μέρη του πλανήτη για εκείνους που αγαπόυν τα ταξίδια.
Σχετικά άρθρα

Back to top button