ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δωμάτιο ξενοδοχείου που διαθέτει και προσομοιωτή πτήσης

Θέση στο πιλοτήριο μπορούν να πάρουν μέσα από ένα δωμάτιο οι επισκέπτες του Haneda Excel Hotel Tokyu, νότια του Τόκιο, στην Ιαπωνία. Αντλώντας έμπνευση από το γειτονικό του διεθνές αεροδρόμιο Haneda, το ξενοδοχείο θέτει στη διάθεση των επισκεπτών ένα δωμάτιο που διαθέτει προσομοιωτή πτήσης, βασισμένο στα Boeing 737-800.

Με τον προσομοιωτή, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη θέα από τον ουρανό για 90 λεπτά πριν «επιστρέψουν» στο αεροδρόμιο, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και το βράδυ, σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό ιστότοπο Travel+Leisure.

caffeine adv2020b

Ένας εκπαιδευτής καθοδηγεί τους επισκέπτες, οι οποίοι αισθάνονται σαν να κάνει ελιγμούς το αεροσκάφος.

Η εμπειρία κοστίζει περίπου 278 δολάρια, με τη διαμονή – η οποία πληρώνεται ξεχωριστά – να ξεκινά από τα 216 ευρώ.

neratzoulis neo

Καθώς βρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν τις ανέσεις του αερολιμένα, όπου επίσης φιλοξενούνται τέσσερις διαφορετικοί προσομοιωτές πτήσης.

Το αεροδρόμιο φιλοξενεί επίσης ένα καφέ – πλανητάριο και καταστήματα για φαγητό και αγορές.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button