ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δημοφιλέστερος προορισμός για τους Βρετανούς τουρίστες η Κρήτη για το 2018

Η Κρήτη αναδείχθηκε δημοφιλέστερος ελληνικός προορισμός που το καλοκαίρι του 2018 θα προσφέρει το καλύτερο value στους Βρετανούς τουρίστες στην Ελλάδα συγκριτικά με τους υπόλοιπους δημοφιλείς προορισμούς της Κέρκυρας και της Χαλκιδικής, σύμφωνα με το 12ο ετήσιο βαρόμετρο κόστους διακοπών Post Office Travel Money.

Στη σχετική έρευνα, η οποία υπολόγισε πόσο κοστίζει το “καλάθι αγορών” του μέσου Βρετανού τουρίστα κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε προορισμό διακοπών, το κόστος των προϊόντων που αγοράζουν συχνότερα οι τουρίστες στις διακοπές ανέρχεται σε 81,35 λίρες στην Κρήτη το 2018.

Βάσει του κόστους αυτού, το ελληνικό νησί βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης με τους 18 δημοφιλέστερους προορισμούς των Βρετανών στην Ευρώπη. Κι αυτό την ώρα που 10 λίρες ακριβότερη παρουσιάζεται η Κέρκυρα, με το κόστος του “καλαθιού” να ανεβαίνει στις 91,23 λίρες (8η θέση), ενώ ακόμη πιο ακριβή είναι η Χαλκιδική (11η), με κόστος προϊόντων στις 100 λίρες.CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close