ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Die Welt: Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης στα 20 χειρότερα του κόσμουΗ ταξιδιωτική ιστοσελίδα «Sleeping in Airports» ζήτησε την άποψη πάνω από 24.000 ταξιδιωτών καλώντας τους να τα βαθμολογήσουν από το 5 (ως εξαιρετικά) ως το 1 (χάλια).Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης απεικονίζει η γερμανική εφημερίδα «Die Welt» σε άρθρο στην ιστοσελίδα της με τα είκοσι χειρότερα αεροδρόμια στον κόσμο.

Στη λεζάντα: «Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης στο διάσημο ελληνικό νησί: Σύμφωνα με έρευνες, πρόκειται για το δεύτερο χειρότερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη.Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Die Welt», η ταξιδιωτική ιστοσελίδα «Sleeping in Airports», ζήτησε την άποψη πάνω από 24.000 ταξιδιωτών καλώντας τους να τα βαθμολογήσουν από το 5 (ως εξαιρετικά)ως το ένα (χάλια).

Οι συμμετέχοντας κλήθηκαν να απαντήσουν για τις γενικότερες συνθήκες που επικρατούν στα αεροδρόμια λαμβάνοντας υπόψη και τον τρόπο με το οποίο περνάει η ώρα τους σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήση τους.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.
Back to top button
Close
Close