ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Διαφήμιση του ΕΟΤ σε διεθνή τουριστικά κανάλια

Τελευταία ενημέρωση:

O Eλληνικός Οργανισμός Τουρισμού ανέθεσε την υλοποίηση διαφημιστικής ενέργειας στα διεθνή τουριστικά κανάλια «Travel Channel» και «Food Network» και συγκεκριμένα στην εταιρεία «SCRIPPS NETWORKS INTERNATIONAL».

Για την υλοποίηση της διαφημιστικής ενέργειας θα διατεθεί το ποσό των 120.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων φόρων και εξόδων. Η διαφήμιση περιλαμβάνει τη προβολή τηλεοπτικών spots με θέμα τις ειδικές μορφές τουρισμού, που θα εκπέμψουν από 400 φορές (ανά spot) στο διεθνές δορυφορικό κανάλι Travel Channel και συγκεκριμένα στις χώρες «EMEA» (Europe, Middle East, Africa).

Συγκεκριμένα, τα 5 spots των 60’’ θα είναι αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα και θα προβληθούν από 80 φορές έκαστο με  εξής θεματικές ενότητες Gastronomy, Sea & Sand, City Breaks, Luxury, Lifestyle. Επίσης, περιλαμβάνει τη προβολή τηλεοπτικών spots με στόχο την προβολή της γαστρονομίας της Ελλάδας μέσω του διεθνούς δορυφορικού καναλιού Food Network, που θα εκπέμψουν από 200 φορές (ανά spot). Η προβολή των spots θα γίνεται κατά προτίμηση σε prime time.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close