ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

CNN Travel: Ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς η Ελλαδα για το 2021

Με τη θετική σκέψη ότι κάποια στιγμή μέσα στο 2021 θα μπορέσουμε να «απελευθερωθούμε» και να ταξιδέψουμε ξανά, το CNN Travel έχει καταρτίσει μία λίστα με τους 21 κορυφαίους προορισμούς για τη νέα χρονιά που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό.

Πρόκειται για προορισμούς «blockbuster» όπως τους χαρακτηρίζει το δημοσίευμα, οι οποίοι, σύμφωνα με το άρθρο, θα βρεθούν ψηλά στις προτιμήσεις του ταξιδιωτικού κοινού. Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελλάδα, η οποία παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό εξακολουθεί να παραμένει ανάμεσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς στον κόσμο.

brands heaven2021

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, λοιπόν, αν ποτέ επιστρέψουμε στην «κανονικότητα» το 2021, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, θα είναι η καταλληλότερη χρονιά για να επισκεφτεί κανείς την Ελλάδα, καθώς πρόκειται για τη χρονιά που σηματοδοτεί τα 200α «γενέθλια» της χώρας από τη λήξη της Επανάστασης του 1821, για την ανεξαρτησία των Ελλήνων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Κορωνοϊού επιτρέποντος, συνεχίζει το άρθρο, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου μια πληθώρα εκδηλώσεων θα τρέχουν σε όλη τη χώρα για τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Ανεξαρτησία.

neratzoulis neo

Ανάμεσα στις προτάσεις του το CNN Travel συμπεριλαμβάνει το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της χώρας, με το γοητευτικό παραθαλάσσιο μέτωπο και την κουκλίστικη και γραφική Παλιά Πόλη, το θέατρο της Επιδαύρου, τις ιστορικές Μυκήνες και τις παραλίες στην ευρύτερη περιοχή.

Επίσης, στο άρθρο προτείνετεται η άγρια και άκρως γοητευτική Μάνη, η οποία αποτελεί ιδανική επιλογή και για όσους θελήσουν να βρεθούν μακριά από όλους και από όλα, καθώς και η πανέμορφη και πιο ήσυχη, απ’ ό,τι άλλα δημοφιλέστερα Κυκλαδονήσια, Μήλος. Μάλιστα, για τη Μήλο αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα ότι πρόκειται για «παιδική χαρά» παραλιών, καθώς το νησί δαθέτει τουλάχιστον δύο διαφορετικές επιλογές για κάθε ημέρα του μήνα!
Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button