Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΧανιά | Επιστρέφει μεγάλος ταξιδιωτικός πράκτορας για την σεζόν 2021

Χανιά | Επιστρέφει μεγάλος ταξιδιωτικός πράκτορας για την σεζόν 2021

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η επιμονή της El Greco Tours έδωσαν τέλος στα 12 χρόνια απουσίας της Folke Ferie από την Κρήτη. Επίσης, ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της εταιρείας, για την υλοποίηση του χειμερινού προγράμματος της σεζόν 2022-23, με long stayers από την Δανία και την υπόλοιπη Σκανδιναβία.

Η Folke Ferie, τρέχει με μεγάλη επιτυχία αυτού του είδους τα προγράμματα (χειμερινούς long Stayers) εδώ και χρόνια, τόσο στην Μάλτα, όσο και στην Τενερίφη.

mechanical adv 2021

Η El Greco Tours, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της από το 2016 σε Ελλάδα και Κύπρο, έχει δημιουργήσει το καλοκαιρινό τους πρόγραμμα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας και στην Ιθάκη.

apostolakis adv 2

Η παραπάνω ανακοίνωση έγινε στις 18/02/21 που έλαβε χώρα η διαδικτυακή εταιρική παρουσίαση της El Greco Tours. Η συνάντηση αυτή, υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, κ. Μάρκο Μαργιολάκη, έτυχε ευρείας αποδοχής με καλεσμένους από όλους τους κλάδους του τουρισμού, τόσο από την Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό.

Στην παρουσίαση αυτή, ο κ. Μάρκος Μαργιολάκης, έκανε μία αναφορά στην ίδρυση της εταιρείας και το έργο της μέχρι σήμερα καθώς και στα δυνατά σημεία αυτής που της επέτρεψαν να αναπτυχθεί ακόμα και σε περιόδους κρίσης.

Κατόπιν προβλήθηκε ολιγόλεπτο βίντεο συνδέοντας το παρελθόν με τον μέλλον της εταιρείας, ενώ ο κ. Χρήστος Βασιλείου, επιχειρησιακός διευθυντής της εταιρείας, ανέπτυξε την όλη ιδέα
εξέλιξης της εταιρικής ταυτότητας και παρουσίασε το νέο λογότυπο.

Κατόπιν ο κ. Μαργιολάκης ανέπτυξε την φιλοσοφία της εταιρείας και παρουσίασε τα μελλοντικά επενδυτικά και αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας για την Ελλάδα και Κύπρο.

Η El Greco αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που δημιούργησε η πανδημία, φροντίζοντας να εκμεταλλευτεί τον ‘χαμένο χρόνο’ σχεδιάζοντας τα επόμενα, δυναμικά της βήματα.

Η παρουσίαση έκλεισε με συζήτηση μεταξύ των παρουσιαστών και των παρευρισκομένων δίνοντας το στίγμα της ισχυρής θέλησης και ικανότητας της εταιρείας για ανάπτυξη και επενδύσεις.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble