Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΧανιά | Αισιόδοξες εκτιμήσεις για τη φετινή τουριστική κίνηση

Χανιά | Αισιόδοξες εκτιμήσεις για τη φετινή τουριστική κίνηση

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Αισιόδοξα μηνύματα για τη φετινή τουριστική κίνηση στα Χανιά από τον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης μεταφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΜΙΝΤ – Διαχείριση Ακινήτων bnb Α.Ε.  και πρόεδρος του νεοσύστατου Συνδέσμου Ελληνικών Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων (STAMA) Νάσος Γαβαλάς.

Συγκεκριμένα σημείωσε  ότι «η τάση των επισκεπτών να επιλέγουν, σε σημαντικό βαθμό, τις ανεξάρτητες κατοικίες για τη διαμονή τους είναι κάτι που ευνοεί την περιοχή των Χανίων. Η αναμενόμενη αύξηση του τουρισμού και η διαμονή σε διαμερίσματα και βίλες θα βοηθήσουν και στην αύξηση των εσόδων των ιδιοκτητών», εξηγεί ο κ. Γαβαλάς.

mechanical adv 2021

Όσον αφορά στις προοπτικές για τον τουρισμό το 2021, ο κ. Γαβαλάς τονίζει ότι «σημαντικό ρόλο θα παίξει η ταχύτητα που θα εμβολιαστεί τόσο ο εγχώριος πληθυσμός όσο και οι τουρίστες μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ώστε να διευκολυνθεί η πλήρης και ελεύθερη μετακίνηση των ταξιδιωτών», συμπληρώνοντας ότι «στο αισιόδοξο σενάριο ελπίζουμε ο αριθμός των τουριστών να πλησιάσει τα νούμερα του 2019».

apostolakis adv 2

Εστιάζοντας στην αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης στα Χανιά, ο κ. Γαβαλάς ανάφερε ότι αυτή επέδειξε μεγάλη ανθεκτικότητα στην κρίση της πανδημίας που έπληξε το τουριστικό κύμα και εκτιμούμε ότι θα είναι ένας από τους «πρωταθλητές» του τουρισμού για το 2021. Στο σημείο αυτό ο κ. Γαβαλάς στάθηκε στην απόφαση της εταιρίας MINT να επεκταθεί στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης αναφέροντας ότι η απόφαση αυτή έχει στρατηγικό και μακροπρόθεσμο χαρακτήρα, καθώς σχεδιάζει επενδύσεις σε νέες υπηρεσίες και νέες θέσεις εργασίας, με στόχο να ενισχυθεί το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων της εταιρείας», σημειώνει ο κ. Γαβαλάς. Τονίζεται ότι η MINT διαχειρίζεται αποκλειστικά πάνω από 300 ακίνητα σε όλη την χώρα, φιλοξενώντας 14.000 επισκέπτες σε ετήσια βάση, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρίας.

zygos gif 2020b
wind one adv
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble