ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

CDC | «Αποφύγετε τα ταξίδια στην Ελλάδα» – Νέα οδηγία λόγω αύξησης κρουσμάτων

Τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) προειδοποίησαν τους Αμερικανούς πολίτες να μην ταξιδεύουν σε Ιρλανδία, Ιράν, Καζακστάν, Αμερικανικές Παρθένες Νήσους και άλλους προορισμούς μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων της Covid-19 σε αυτές τις χώρες.

Ανάμεσα στις χώρες που κατατάσσονται στο εξής στο ίδιο «Επίπεδο 4: Αποφύγετε το ταξίδι» των CDC είναι επίσης Λιβύη, Ανδόρα, Άγιος Βαρθολομαίος, Λεσότο, Μαρτινίκα, Μάλτα, το Νησί Μαν και το Κουρασάο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Υπενθυμίζεται ότι τα CDC συνέστησαν εκ νέου στους Αμερικανούς να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους, ενώ η νέα σύσταση αφορά και τους πλήρως εμβολιασμένους έναντι της Covid-19.

swell adv 2021


Πηγή
ΑΠΕ

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button