ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αυτές είναι οι αλλαγές στις λίστες στη Βρετανία | 7 χώρες στην πράσινη λίσταΕπτά χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά, θα προστεθούν στην πράσινη λίστα της κυβέρνησης στη Βρετανία, ενώ η Ταϊλάνδη και το Μαυροβούνιο θα ενταχθούν στην κόκκινη λίστα. Η βρετανική κυβέρνηση επιβεβαίωσε τις αλλαγές, οι οποίες θα τεθούν σε ισχύ από τις 4 το πρωί της Δευτέρας 30 Αυγούστου.

Καμία χώρα δεν έχει ενταχθεί στον πορτοκαλί κατάλογο, ενώ παρά την προσμονή για μετακίνηση της Τουρκίας από την κόκκινη λίστα στην πορτοκαλί, τελικά δεν έγινε.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μαζί με τον Καναδά, οι ευρωπαϊκοί προορισμοί Δανία, Φινλανδία, Λιθουανία, Ελβετία, Λιχτενστάιν και οι Αζόρες θα μετακινηθούν από την πορτοκαλί λίστα στην πράσινη.

Οι ταξιδιώτες από αυτούς τους προορισμούς δεν θα χρειαστεί να τίθενται σε καραντίνα ανεξάρτητα από το εάν είναι πλήρως εμβολιασμένοι, αλλά θα πρέπει να κάνουν εξετάσεις πριν την αναχώρηση και την ημέρα 2 και να συμπληρώσουν μια φόρμα εντοπισμού επιβατών.

swell adv 2021

Οι αφίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Ταϊλάνδη και το Μαυροβούνιο από τη Δευτέρα θα πρέπει να απομονωθούν για 10 ημέρες σε διαχειριζόμενη εγκατάσταση καραντίνας και να ακολουθήσουν τις απαραίτητες απαιτήσεις δοκιμών. Το κόστος καραντίνας του ξενοδοχείου ανέρχεται σε 2.285 £.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Το Υπουργείο Μεταφορών δήλωσε ότι τα υψηλά ποσοστά σε συνδυασμό με τα χαμηλότερα επίπεδα γονιδιωματικής επιτήρησης στην Ταϊλάνδη και το Μαυροβούνιο από άλλες χώρες, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να εντοπιστεί εύκολα ένα ξέσπασμα μιας νέας παραλλαγής ή υφιστάμενων παραλλαγών ανησυχίας (VOC) ή παραλλαγών υπό έρευνα (VUI) πριν εισαχθεί και διασπαρεί σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η κυβέρνηση της Σκωτίας έκανε τις ίδιες ενημερώσεις στις λίστες της.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button