ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αποχωρεί η DESSOLE και παραχωρεί στην οικογένεια Κριτσωτάκη τα ξενοδοχεία mHOTELS

Κοινή συναινέσει αποχωρεί από τα τρία ξενοδοχεία στο Λασίθι της mHOTELS, της οικογένειας Μαμιδάκη, η Dessole, θυγατρική εταιρία του PEGUS. Οι δύο εταιρίες, είχαν υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, που έληγε το 2018, αλλά προέκυψαν διαφορές στην στρατηγική των ξενοδοχείων, τόσο όσον αφορά τις αγορές, όσο και στο επίπεδο των τουριστών.

Από 1.1.2017 την διαχείριση των τριών ξενοδοχείων του ομίλου, Coral, Hermes και Mirabello Beach & Village, αναλαμβάνει η οικογένεια Κριτσωτάκη, η οποία θα χρησιμοποιήσει το mHOTELS, ως brand.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Νίκος Μαμιδάκης, συνιδρυτής του ομίλου, αδελφός του αείμνηστου Κυριάκου και η κα. Ειρήνη Μαμιδάκη, κόρη του Κυριάκου Μαμιδάκη, επιθυμούσαν μεγαλύτερο μερίδιο των ξενοδοχείων στις αγορές της δυτικής Ευρώπης και όχι μονοδιάστατη ανάπτυξη προς την πλευρά της Ρωσίας, ενώ θέμα υπάρχει και με την ποιότητα των τουριστών που φιλοξενούνται στα ξενοδοχεία.

H DessoleΑπό την πλευρά της η Dessole, λόγω και της σχέσης με το PEGUS, ακολουθούσε έντονη πολιτική εξάπλωσης προς τις αγορές κυρίως της Ρωσίας και των όμορων χωρών.
Μετά από διαπραγματεύσεις συμφωνήθηκε η πρόωρη διακοπή της σύμβασης για τα τρία ξενοδοχεία, το 3στερο Coral, δυναμικότητας 165 δωματίων, το 4άστερο Hermes, δυναμικότητας 418 δωματίων και το 5άστερο Mirabbelo Beach & Village, δυναμικότητας 311 δωματίων.

Μετά την εξέλιξη αυτή, συμφωνήθηκε με την οικογένεια Κριτσωτάκη η ανάληψη της διαχείρισης των ξενοδοχείων και η έμφαση στις αγορές της δυτικής Ευρώπης και όχι μόνο, τόσο μέσω του AVRA TOURS ( Hotel Plan, Ελβετία και Jet2Holidays, Αγγλία), όσο και μέσω συμβολαίων με όλους τους μεγάλους tour operators της Δυτικής Ευρώπης.

Η συμφωνία με την οικογένεια Κριτσωτάκη είναι επίσης 5ετούς διάρκειας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close