ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ανοιξαν ξανά στην Ελλάδα τα ξενοδοχεία Casa Cook και Cook’s Club

Την επόμενη χρονιά αναμένεται να ανοίξουν Casa Cook σε Μύκονο και Σάμο, καθώς και ένα νέο Cook's Club στην Ιαλυσό της ΡόδουΣε πλήρη λειτουργία τέθηκαν για την εφετινή καλοκαιρινή περίοδο τα πρώτα τέσσερα ελληνικά ξενοδοχεία υπό τα brands «Casa Cook» και «Cook’s Club» της Fosun Tourism, που βρίσκονται σε Ρόδο, Κρήτη και Κω.

Μάλιστα, η Fosun Τourism έχει θέσει ως στόχο να δημιουργήσει στην Ελλάδα μία από τις κορυφαίες αλυσίδες ξενοδοχείων αναψυχής και στην κατεύθυνση αυτή, είναι προγραμματισμένα για το 2022 νέα ανοίγματα ξενοδοχείων σε τουριστικούς προορισμούς σε όλη τη χώρα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ήδη, από την εφετινή τουριστική περίοδο, ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στα νησιά των Δωδεκανήσων, το Casa Cook Rhodes στα Κολύμπια της Ρόδου, το Cook’s Club City Beach στην παραλία Έλλη στην καρδιά της πόλης της Ρόδου, το Cook’s Club Tigaki στην παραλία Τιγκάκι της Κω. Αντίστοιχα στην Κρήτη, ξεκίνησε το Cook’s Club Hersonissos στο κέντρο της Χερσονήσου στην Κρήτη.

Την επόμενη χρονιά αναμένεται να ανοίξουν Casa Cook σε Μύκονο και Σάμο, καθώς και ένα νέο Cook’s Club στην Ιαλυσό της Ρόδου.

swell adv 2021

Σύμφωνα με τα στελέχη της Fosun Tourism, που «βλέπουν» σημαντική ανάκαμψη του τουρισμού την εφετινή χρονιά, η Ελλάδα αποτελεί στρατηγικό προορισμό καθώς ταιριάζει απόλυτα με το προφίλ και την αισθητική των συγκεκριμένων brands

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Τονίζεται ότι η Fosun Tourism αποτελεί εταιρεία του Ομίλου Fosun, με έδρα τη Σαγκάη και 100 δισ. ευρώ κεφάλαια υπό διαχείριση, έχοντας στην ιδιοκτησία και τη γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων Club Med καθώς και τη νέα Thomas Cook, που ξεκίνησε τη επαναλειτουργία της ως online travel agency.


Σχετικά άρθρα

Back to top button