Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΑνοίγει το Καλοκαίρι η ΕΕ για εμβολιασμένους τουρίστες από τις ΗΠΑ

Ανοίγει το Καλοκαίρι η ΕΕ για εμβολιασμένους τουρίστες από τις ΗΠΑ

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Τουρίστες από τις ΗΠΑ που είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την Ευρωπαϊκή Ένωση αυτό το καλοκαίρι, όπως δήλωσε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην εφημερίδα «New York Times».

Η πρόοδος στις διαβουλεύσεις, σε συνδυασμό με τον υψηλό ρυθμό εμβολιασμού στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα επιτρέψουν στην Κομισιόν να συστήσει την επανέναρξη διατλαντικών ταξιδιών για εμβολιασμένα άτομα, αναφέρουν οι NYT.

mechanical adv 2021

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα ήταν πρωτεργάτης της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας για δημιουργία πιστοποιητικών που θα επιτρέπουν τα ασφαλή ταξίδια στην ΕΕ, ειδικά με δεδομένη την γρήγορη επέκταση της εμβολιαστικής κάλυψης σε χώρες όπως οι ΗΠΑ.

apostolakis adv 2

Η επικεφαλής της Κομισιόν σημείωσε ότι οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν εμβόλια που έχουν επίσης εγκριθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. «Αυτό θα επιτρέψει ελεύθερη μετακίνηση και ταξίδια στην Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ βρίσκονται επί εβδομάδες σε προχωρημένες συζητήσεις για την κατάρτιση πιστοποιητικών εμβολιασμού που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στις δύο όχθες του Ατλαντικού.

Η κ. φον ντερ Λάιεν δεν έδωσε σαφές χρονοδιάγραμμα για τα επόμενα βήματα, σημειώνοντας το κριτήριο θα είναι τα επιδημιολογικά δεδομένα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, σε πρώτη φάση μπορεί να εφαρμοστεί μία απλή λύση για την απρόσκοπτη είσοδο αμερικανών τουριστών στην Ευρώπη. Παραδείγματος χάρη, εφόσον επιδείξουν αμερικανικό πιστοποιητικό που θα αποδεικνύει ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι, η ευρωπαϊκή χώρα που τους υποδέχεται θα τους χορηγεί και αντίστοιχο ευρωπαϊκό πιστοποιητικό που θα καλύπτει τις μετακινήσεις τους εντός της ΕΕ.

Αυτή η προσωρινή λύση θα μπορούσε μελλοντικά να αντικατασταθεί με αμοιβαία αναγνωρίσιμα πιστοποιητικά, προσθέτει η εφημερίδα.

Σε ό,τι αφορά την πορεία των εμβολιασμών στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων (CDC), έχουν χορηγηθεί περισσότερες από 228 εκατομμύρια δόσεις και το 42,2% του πληθυσμού έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση, ενώ το 28,5% του αμερικανικού πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένο.

Στο πλαίσιο αυτό, η κ. φον ντερ Λάιεν σημείωσε ότι με βάση τα σημερινά δεδομένα οι ΗΠΑ μπορούν να πετύχουν «τεράστια πρόοδο» στην προσπάθειά τους να εμβολιάσουν το 70% των ενηλίκων έως τα μέσα Ιουνίου, πετυχαίνοντας έτσι την αποκαλούμενη ανοσία της αγέλης.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble