ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αμερικάνικα Τουριστικά Γραφεία (ASTA) | Το Ελληνικό κατατάσσεται στα 5 καλύτερα του κόσμουΣτη λίστα με τα καλύτερα πέντε αναπτυσσόμενα γραφεία των Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων (American Society of Travel Agents) παγκοσμίως βρίσκεται το γραφείο της ASTA στην Ελλάδα, δικεκδικώντας μάλιστα και ειδικό βραβείο στο Σικάγο, στο ετήσιο συνέδριο της ΑSTA (ASTA Global Convention), στις 23-25 Αυγούστου 2021.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, τo Συνέδριο της ASTA συγκεντρώνει πάνω από 2000 συνέδρους και όπως αναμένεται, εφέτος θα έχει ιδιαίτερη σημασία για την επανεκκίνηση του τουρισμού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η πλούσια ατζέντα του συνεδρίου εγγυάται την παροχή γνώσης στους συνέδρους αλλά και ένα από τα πλουσιότερα σημεία για δικτύωση.

Στο εφετινό συνέδριο της ASTA θα υπάρχει ελληνική παρουσία με τον Πρόεδρο του γραφείου (chapter) για την Ελλάδα και την Κύπρο Λεωνίδα Μπαμπάνη να λαμβάνει μέρος και να τονίζει πόσο σημαντική είναι η αμερικανική αγορά για την Ελλάδα. Ο κ. Μπαμπάνης ανέλαβε πρόσφατα τη θέση του Προέδρου του ελληνικού γραφείου και δηλώνει ότι το επόμενο διάστημα θα δημοσιευθεί το πρόγραμμα με τις εκδηλώσεις της ASTA για το 2021-2022 ώστε να τονώσουμε τον τουρισμό από την Αμερική και να είμαστε πάντα κοντά σε αυτή την αγορά που είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο σοβαρές αγορές για την Ελλάδα.

swell adv 2021

Μάλιστα, από το φθινόπωρο του 2021, όπως τονίζει ο κ. Μπαμπάνης, ενδέχεται να υπάρχουν τρεις αεροπορικές εταιρίες που θα συνεχίσουν να πετούν από την Αμερική στην Ελλάδα, η United Airlines, η American Airlines και η Emirates γεγονός που ενδυναμώνει την διείσδυσή μας στην αγορά αυτή. Ενδεικτικό της δυναμικής της αγοράς της Αμερικής για την Ελλάδα είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι τουρίστες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι αμερικανοί, αναφέρει ο κ. Μπαμπάνης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button