Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΑλβανία | Το λιμάνι της Αυλώνας μετατρέπεται σε μαρίνα

Αλβανία | Το λιμάνι της Αυλώνας μετατρέπεται σε μαρίνα

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Ενέργειας της Αλβανίας το έργο ανακατασκευής (σχεδιασμός, μετατροπή, λειτουργία) μέρους του εσωτερικού λιμένος Αυλώνας σε μαρίνα υποδοχής σκαφών αναψυχής και προσφοράς τουριστικών υπηρεσιών σε κοινοπραξία 4 εταιρειών αλβανικών συμφερόντων (Marina di Valona Shpk, Brunes Shpk, Ndregjoni Shpk και Marina Projects Ltd, με έδρα το ΗΒ).

Προσφορές είχαν καταθέσει 2 ακόμη αλβανικές εταιρείες, οι οποίες δεν πληρούσαν τους τεχνικούς όρους του διαγωνισμού, ενώ δεν υπήρξε συμμετοχή από πλευράς ελληνικών εταιρειών.

mechanical adv 2021

Η σύμβαση, μέσω ΣΔΙΤ, συνολικού ύψους 22,8 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ προβλέπει την παραχώρηση της εκμετάλλευσης του τουριστικού λιμένα για 35 έτη, ενώ το ανάδοχο σχήμα υποχρεούται στην υποβολή 3 τουλάχιστον εναλλακτικών προτάσεων για την ανάπλαση της περιοχής, στην ολοκλήρωση του κατασκευαστικού σκέλους, αλλά και στη μεταφορά των εμπορικών δραστηριοτήτων του λιμένος στην παρακείμενη περιοχή “Triport Area”.

apostolakis adv 2

Σημειώνεται ότι το ως άνω έργο αποτελεί τμήμα του “Master Plan” ανάπτυξης της ακτογραμμής Lungomare στην Αυλώνα, παράλληλα με την κατασκευή μεγάλου δημοσίου πάρκου στο πεζοδρομημένο τμήμα από την περιοχή της Skela μέχρι το λιμάνι της Αυλώνας, το οποίο θα συνδέεται με τη νέα λεωφόρο Ismail Quemali και την Lungomare.

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble