ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κρήτη | Το νέο ξενοδοχείο του ομίλου GOLDEN Hotels & Resorts

Το νέο ξενοδοχείο του ομίλου GOLDEN Hotels & Resorts , το AKASHA Beach Hotel & Spa, βρίσκεται κατά μήκος της πανέμορφης και μοναδικής αμμώδους ακτής, στην Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης.

Το AKASHA Beach Hotel & Spa φιλοδοξεί να προσφέρει στους επισκέπτες του ξεκούραση και χαλάρωση, σε ένα πολυτελές περιβάλλον, με συναρπαστικές περιπέτειες στην ανακάλυψη του νησιού.

neratzoulis neo

Σχεδιασμένο με γνώμονα τους ταξιδιώτες που αναζητούν πολλά περισσότερα από μια απλή διαμονή από το θέρετρο φιλοξενίας τους, το ξενοδοχείο, θα ξεχωρίσει ανάμεσα στα πολυτελή ξενοδοχεία στην Κρήτη προσφέροντας – πάνω απ ‘όλα – εμπειρίες και την ευκαιρία να δημιουργήσει ο φιλοξενούμενος μια μόνιμη σχέση με το πανέμορφο ελληνικό νησί.

Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στην ανάπτυξη δωματίων και σουιτών που είναι ταυτόχρονα άνετα και κομψά στον σχεδιασμό τους, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα μοναδικό αίσθημα οικειότητας και μαγείας παραδεισένιων διακοπών.

bakaliko lagos

Το ξενοδοχείο στην τελική του ανάπτυξη θα έχει 200 δωμάτια, τα περισσότερα με θέα την θάλασσα. Αρκετά δωμάτια διαθέτουν μικρή πισίνα στο μπαλκόνι τους ή τζακούζι εξωτερικού χώρου.

Το AKASHA Beach Hotel & Spa διαθέτει επίσης spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο, εξωτερική πισίνα, πρόσβαση στην παραλία, κεντρικό εστιατόριο, δυο a la carte εστιατόρια, δυο μπαρ, room service, συνεδριακή αίθουσα 150 ατόμων και μια μπουτίκ.

Το AKASHA είναι το πέμπτο ξενοδοχείο του ομίλου και σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Αρβανιτοπούλου και Σπάρτση ( Schema 4 Architects) και Λιάκο ( Liakos Associates Architects).
Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button