Τουρισμός

Aυτό είναι το νέο «Μικρό Μόντε Κάρλο» και είναι στην Κύπρο

Πρόκειται για το σημαντικότερο έργο στον τομέα του τουριστικού real estate που έχει πραγματοποιηθεί στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια, έχει χαρακτηρισθεί ως “Μικρό Μόντε Κάρλο” της Μεσογείου και φιλοδοξεί να αναδείξει τη Λεμεσό σε κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα για την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Η Μαρίνα Λεμεσού, είναι ένα έργο συνολικής αξίας άνω των 350 εκατ. ευρώ, φέρει την υπογραφή των ομίλων Ιωάννου Παρασκευαϊδη, J&P ΑΒΑΞ, Cybarco, Φραγκούδη & Στεφάνου, Εταιρεία Ανάπτυξης Μαρίνας Λεμεσού και CADS Holdings και πρόκειται να εγκαινιασθεί την ερχόμενη εβδομάδα, στις 19 Ιουνίου, από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κύπρου, κ. Νίκο Αναστασιάδη.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η μαρίνα που φιλοδοξεί να …μυήσει τους Κυπρίους σε ένα νέο τρόπο ζωής, αυτόν του ”living on the sea” έχει δυνατότητα ελλιμενισμού 650 σκαφών αναψυχής, συμπεριλαμβανομένων και υπερπολυτελών θαλαμηγών μήκους μέχρι και 115 μέτρων, ενώ σύμφωνα με τους τουριστικούς φορείς της περιοχής θα αναβαθμίσει συνολικά τόσο το τουριστικό ”προϊόν” της Λεμεσού όσο και συνολικά της Κύπρου.

Iδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το χερσαίο τμήμα της επένδυσης, αφού σε μια έκταση 40.000 τ.μ. έγινε η ανάπτυξη 263 οικιστικών μονάδων, εκ των οποίων 74 επαύλεις και 162 συνολικά διαμερίσματα. Ηδη, έχουν πραγματοποιηθεί αγορές σπιτιών συνολικής αξίας άνω των 130 εκατ. ευρώ από Κυπρίους και μή, δεδομένου μάλιστα ότι στις αγορές- στόχους περιλαμβάνονται αυτές της Ρωσίας, της Μέσης Ανατολής, του Ισραήλ κ.τ.λ.. Ενδεικτικά, αναφέρεται εδώ ότι για τα πιο πολυτελή σπίτια, οι τιμές αντιστοιχούν σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ και οι ιδιοκτήτες τους έχουν τη δυνατότητα να ”δένουν” τα σκάφη τους κυριολεκτικά μπροστά από τη βίλλα τους. Οι επαύλεις στο πιο προνομιακό τμήμα της μαρίνας, οι οποίες μάλιστα απευθύνονται σε αγοραστές ιδιαίτερα υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων πωλούνται σε τιμές που φθάνουν ή ξεπερνούν ακόμη και τα …14 εκατ. ευρώ!


Το νέο έργο-ορόσημο για την Κύπρο περιλαμβάνει πέραν των σπιτιών και 14 εστιατόρια, καφέ και άλλα κέντρα αναψυχής, 40 καταστήματα, γυμναστήρια, κέντρο θαλασσοθεραπείας, πολιτιστικό κέντρο και χώρο στάθμευσης 750 αυτοκίνητων. Το κατασκευαστικό κομμάτι για το project το οποίο ξεκίνησε εν μέσω κρίσης, έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 80%, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο, το κοινό είχε την ευκαιρία να αποκτήσει μία πρώτη άποψη στους χώρους εστίασης στο εμπορικό τμήμα της μαρίνας. Η κατασκευή του oικιστικού κομματιού της μαρίνας Λεμεσού θα συνεχισθεί και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο σήμερα, ενώ παράλληλα ”τρέχουν” και οι πωλήσεις των σπιτιών.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Στεφανία Σούκη


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button