ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Airbnb: Λειτουργία στιγμιαίας κράτησης χωρίς έγκριση του ιδιοκτήτη

Σχεδόν το 70% των καταχωρήσεων στην Airbnb μπορούν στο εξής να δέχονται στιγμιαίες κρατήσεις μέσω της λειτουργίας Instant Book της πλατφόρμας.

Οι καταχωρήσεις αυτές δεν απαιτούν έγκριση του ιδιοκτήτη για τους επισκέπτες πριν την κράτηση, αλλά οι επισκέπτες μπορούν απλώς να επιλέξουν τις ημερομηνίες διαμονής τους, να κάνουν κράτηση και στη συνέχεια να συζητήσουν το χρόνο του τσεκ ιν με τον ιδιοκτήτη.

brands heaven2021

Δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις στις καταχωρήσεις που χρησιμοποιούν Instant Book.

Οι καταχωρήσεις αυτές μπορούν να αποδειχθούν ιδανικές και για επαγγελματικά ταξίδια που αποφασίζονται τελευταία στιγμή. Σήμερα πάνω από 400.000 εταιρίες σε όλο τον κόσμο συνεργάζονται άμεσα με την Airbnb στα επαγγελματικά ταξίδια.

neratzoulis neo

Επιδίωξη της Airbnb είναι να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική πλατφόρμα, διευκολύνοντας τη διαδικασία κράτησης.

Σήμερα υπάρχουν πάνω από 6 εκατ. καταχωρήσεις στην Airbnb, σε περισσότερες από 100.000 πόλεις.
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button