ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αγιος Νικόλαος: Ξεκινούν τα μαθήματα Γαλλικών για τον τουρισμό

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης -Νέα Φάση του Δήμου Αγίου Νικολάου γνωστοποιείται ότι πρόκειται να ξεκινήσει την λειτουργία του το τμήμα: «Γαλλικά για τον Τουρισμό Α1-Α2» διάρκειας 25 ωρών.

Τα μαθήματα θα γίνονται με εξ αποστάσεως εκπαίδευση κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 5.00-7.00μ.μ.. Στο συγκεκριμένο τμήμα οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

“ΧΡΥΣΟΣ

Επίσης γίνεται γνωστό ότι πρόκειται να ξεκινήσουν τα μαθήματα στο τμήμα «Διαδικτυακά Εργαλεία και Υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή».

Τα μαθήματα θα γίνονται δια ζώσης και είναι διάρκειας 25 ωρών. Στο τμήμα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

“IN_AND_OUT

Αν ενδιαφέρεστε να πάρετε μέρος στο πρόγραμμα παρακαλώ να δηλώσετε συμμετοχή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τις σχετικές αιτήσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίου Νικολάου, στα δελτία τύπου(shorter.at/btw2)και ακολούθως να την προωθήσουν στο mail kdvmagiounikolaou@gmail.com. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν ν΄ απευθύνονται στην κ. Μαρία Παρασκευιώτη στο τηλέφωνο 2841340112.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθησης).

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button