ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αγιος Νικόλαος: Αλλάζει «χέρια» και διαχείριση το ξενοδοχείο «Mirabello»

Συμφωνία επένδυσης και διαχείρισης του εμβληματικού συγκροτήματος MIRABELLO στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου, υπέγραψε η ZEUS International.

Το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει ως WYNDHAM GRAND από την επόμενη τουριστική περίοδο του 2019 και στόχος είναι η επέκταση της περιόδου κατά 2 μήνες, στα άκρα της σαιζόν, καθώς το ξενοδοχείο διαθέτει ένα εξαιρετικό συνεδριακό, καθώς και πολύ καλές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η κίνηση αυτή της ZEUS, έρχεται σε συνέχεια της πολύ μεγάλης επέκτασης που έχει πραγματοποιήσει κυρίως στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια , την Κύπρο και την Ιταλία, αποδεικνύοντας τον δυναμισμό των ελληνικών τουριστικών εταιριών.

Το ξενοδοχείο, που ανέγειρε η οικογένεια Χουρδάκη, λειτουργεί από το 1971, αποτελώντας ορόσημο για την πόλη του Αγίου Νικολάου. Πέρασε στα χέρια των MHotels το 2004 και σε λιγότερο από δύο χρόνια ανακαινίστηκε πλήρως. Επιπλέον, από το 2005 η λειτουργία του ξενοδοχείου βρίσκεται στα χέρια της αλυσίδας Iberostar Hotels & Resorts.Στις προθέσεις της ZEUS International, που διευθύνεται από τον κ. Χάρη Σιγανό, είναι η εκτεταμένη ανακαίνιση του συγκροτήματος, η οποία όμως πιθανότατα θα γίνει το 2020.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close