ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

AEGEAN | «Διπλασιάζει» την αξία του Freedom PassΓια κάθε ένα ευρώ που χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου, η AEGEAN προσθέτει ένα ευρώ ακόμη, διπλασιάζοντας την αξία του – Η ενέργεια ισχύει για νέους 18 έως 25 ετών που θα έχουν εμβολιαστεί και αποκτήσει Freedom Pass έως τις 31 Αυγούστου

Η AEGEAN διευκολύνει τους νέους να ταξιδέψουν ξανά, «διπλασιάζοντας» την αξία του Freedom Pass και συμβάλλει με τον δικό της τρόπο, στη διεύρυνση του εμβολιαστικού προγράμαμτος.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Συγκεκριμένα, για νέους 18 έως 25 ετών που θα έχουν εμβολιαστεί και αποκτήσει Freedom Pass έως τις 31 Αυγούστου 2021, η AEGEAN για κάθε ένα ευρώ που χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου προσθέτει ένα ευρώ ακόμη, διπλασιάζοντας την αξία του. Η παροχή ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 01/09/2021 έως και 30/06/2022.

Δείτε ακόμα: Προνόμια για εμβολιασμένους | Τι αλλάζει σε εστίαση, μπαρ, θέατρα και γήπεδα

Οι κρατήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω του site της AEGEAN ή και τα ταξιδιωτικά γραφεία, ενώ οι λεπτομέρειες για το μηχανισμό υλοποίησης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.aegeanair.com, μόλις ενεργοποιηθεί η εφαρμογή του Freedom Pass από την πολιτεία.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button