ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Άδειες για πλωτές εξέδρες μπροστά από ξενοδοχεία

Άδειες χορήγησε η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων για τη τοποθέτηση πλωτών εξεδρών μπροστά από ξενοδοχεία.

Αναλυτικά, δόθηκε άδεια για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας εμβαδού 55 τ.μ., για εποχιακή χρήση, μέχρι έξι μήνες ανά έτος, στην θαλάσσια περιοχή Λάμπη, στη Κω έμπροσθεν της ξενοδοχειακής μονάδας ‘BLUE LAGOON RESORT’ για λογαριασμό της εταιρείας «ΜΟΥΡΑΓΙΟ Α.Ε. Η πλωτή εξέδρα θα χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση των λουόμενων σε δύσβατη παραλία και περιοχή, προς λήψη θαλασσίου λουτρού και θα τοποθετηθεί στην προβλεπόμενη θέση, από τον αιτούντα, άνευ επέμβασης στον αιγιαλό.

caffeine adv2020b

Επίσης, δόθηκε άδεια για την τοποθέτηση μίας πλωτής εξέδρας διαστάσεων 58,78τ.μ. στη θάλασσα, χωρίς επέμβαση στον αιγιαλό, για εποχιακή χρήση μέχρι έξι μηνών στη θαλάσσια περιοχή Άγιος Ιωάννης Μυκόνου έμπροσθεν του ξενοδοχείου «SAINT JOHN HOTEL VILLAS & SPA», για την προσωρινή πρόσδεση σκαφών, κατόπιν αιτήσεως της ΑΧΙΝΟΠΟΔΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ- ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.

Δεν επιτρέπεται η χρήση της πλωτής εξέδρας για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, ούτε δύναται να εξυπηρετεί θέσεις μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή διαφημιστικούς σκοπούς.Τέλος, δόθηκε άδεια για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας εμβαδού 18 τ.μ. για εποχιακή χρήση, μέχρι έξι μήνες ανά έτος, στην θαλάσσια περιοχή Λίχνος, στην Πάργα. Η πλωτή εξέδρα θα χρησιμοποιηθεί για αποεπιβίβαση επιβατών σε τουριστικά πλοιάρια, τα οποία εκτελούν δρομολόγια στην παραλιακή ζώνη και θα τοποθετηθεί στην προβλεπόμενη από την θέση, από τον αιτούντα, άνευ επέμβασης στον αιγιαλό.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button