Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήTECHΞεκινά η κατάργηση των παραδοσιακών γραμμών χαλκού

Ξεκινά η κατάργηση των παραδοσιακών γραμμών χαλκού

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Το δίκτυο χαλκού του ΟΤΕ αποτελεί σήμερα το μοναδικό δίκτυο στην Ελλάδα με πλήρη γεωγραφική κάλυψη και όλοι οι υπόλοιποι μεγάλοι πάροχοι βασίζουν σε μεγάλο βαθμό την παροχή υπηρεσιών τους σε αυτό το δίκτυο μέσω τη Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο. Έτσι, μπορούν να προσφερθούν ταχύτητες ADSL και VDSL στον τελικό χρήστη.

Τώρα όμως, βάσει του Ευρωπαϊκού Κώδικα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, η κατάργηση του δικτύου χαλκού – γνωστή και ως copper switch-off – είναι πιο κοντά από ποτέ. Σύμφωνα με το Capital.gr, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικονωνιών ξεκινά επίσημα η διαβούλευση για την κατάργηση του τηλεπικοινωνιακού δικτύου χαλκού και την πλήρη αντικατάστασή του από τα δίκτυα νέας γενιάς με οπτικές ίνες. Η διαβούλευση ξεκίνησε από την Τρίτη 27 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 21 Μαΐου.

mechanical adv 2021

Η μετάβαση θα γίνει βάσει εθνικής νομοθεσίας με το νόμο 4727/2020 για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση. Θα γίνει όμως σταδιακά και με προσοχή, καθώς επηρεάζει θέματα ανταγωνισμού και υπηρεσιών χοντρικής μεταξύ του ΟΤΕ και των υπόλοιπων παρόχων. Επιπλέον, όπου κλείνει το δίκτυο χαλκού, οι συνδρομητές θα πρέπει υποχρεωτικά να αναβαθμίσουν τις συνδέσεις τους ή να τις καταργήσουν.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble