ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
TECH & SCIENCE

To Twitter εγκαινιάζει νέα λειτουργία

Η αλλαγή ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα, ωστόσο προσώρας εφαρμόζεται μόνο σε συσκευές iOS ενώ σύντομα θα ακολουθήσει η ενημέρωση σε Android.

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Σε μια αλλαγή που μεταμορφώνει την αρχική σελίδα του εκάστοτε χρήστη προχωρά το Twitter με την προσθήκη της επιλογής «For You».

Οι χρήστες σε συσκευές iOS θα μπαίνουν αυτομάτως σε μια νέα καρτέλα στην αρχική σελίδα με την ονομασία For You όταν ανοίγουν την εφαρμογή. Το For You –που φέρει το ίδιο όνομα με τη λειτουργία του TikTok– θα δείχνει tweets από λογαριασμούς που ακολουθούν οι χρήστες, αλλά και δεν ακολουθούν, όλα επιλεγμένα από έναν αλγόριθμο βάσει ενδιαφερόντων τους.

“ΧΡΥΣΟΣ

Οι χρήστες του Twitter σε περιβάλλον iOS θα μπορούν επίσης να εναλλάσσουν τις σελίδες μεταξύ For You και Following – που εμφανίζει ποστ από λογαριασμούς που ήδη ακολουθούν οι χρήστες. Η καρτέλα Following εμφανίζει tweets από λογαριασμούς που ακολουθούν οι χρήστες με αντίστροφη χρονολογική σειρά, με τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα στην κορυφή.

Και τα δύο αυτά tab ήταν διαθέσιμες στο παρελθόν με διαφορετικές ονομασίες. Η αλλαγή ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα, ωστόσο προσώρας εφαρμόζεται μόνο σε συσκευές iOS ενώ σύντομα θα ακολουθήσει η ενημέρωση σε Android.

“IN_AND_OUT

To tab For You και Following θα αντικαταστήσουν τα Home και Latest και θα βρίσκονται στην κορυφή του timeline ώστε να είναι εύκολο για τον χρήστη να τα εναλλάσσει.

Την αλλαγή αυτή είχε υπαινιχθεί σε tweet του ο νέος διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας, που εξαγόρασε το Twitter τον περασμένο Οκτώβριο έναντι 44 δισ. δολαρίων.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button