Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήTECHΣτα χέρια των χρηστών η εμφάνιση των likes σε Facebook και Instagram

Στα χέρια των χρηστών η εμφάνιση των likes σε Facebook και Instagram

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Σε μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο θα εμφανίζονται οι αναρτήσεις προχωρούν το Instagram και η μητρική του εταιρεία, το Facebook, μετά από μια δοκιμαστική περίοδο σχεδόν δύο ετών. Όπως ανακοινώθηκε, πλέον οι χρήστες του Instagram θα είναι αυτοί που θα αποφασίζουν αν θα εμφανίζονται όλα τα likes σε αναρτήσεις τρίτων, αλλά και δικές τους.

Όπως αναφέρει το techgear.gr, οι χρήστες πέρα από την επιλογή να απενεργοποιήσουν τα likes στις δημοσιεύσεις τρίτων, μπορούν να αποκρύψουν και τα δικά τους likes, εφόσον το επιθυμούν. Μάλιστα, το Facebook ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει τα βήματα του Instagram και θα διαθέτει την ίδια δυνατότητα στους χρήστες της πλατφόρμας.

mechanical adv 2021

Η αρχική ιδέα της εταιρείας βασιζόταν στην εξάλειψη τους άγχους και της ντροπής που προκαλούσε στους χρήστες της ο χαμηλός αριθμός των like, δημιουργώντας τους την πεποίθηση πως δεν είναι αρκετά δημοφιλείς. Μάλιστα, το ζήτημα ήταν ιδιαιτέρως αισθητό στους χρήστες μικρότερης ηλικίας, οι οποίοι έφταναν στο σημείο να διαγράψουν τις φωτογραφίες τους, αν δεν λάμβαναν τον επιθυμητό αριθμό των likes.

apostolakis adv 2

Ωστόσο, όταν η εταιρεία προέβη πράγματι στην απόκρυψη των like, προέκυψε θύελλα αντιδράσεων, ειδικά από την κοινότητα των influencers, οι οποίοι δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα likes ως metric, προκειμένου να μετρήσουν την απήχηση τους στο κοινό τους.

Κατά συνέπεια, το Facebook μετά από τις δοκιμές που έκανε, κατέληξε στην απόφαση να παρέχει στους ίδιους τους χρήστες τη δυνατότητα απόκρυψης των likes. Η νέα δυνατότητα είναι αρχικά διαθέσιμη για ένα μικρό ποσοστό των χρηστών του Instagram και αν είσαι ο «επιλαχών», θα βρεις την απόκρυψη των likes στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble