Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήTECHSony | Ερχεται οριστικό τέλος στις ψηφιακές αγορές PS3, PSP και PS...

Sony | Ερχεται οριστικό τέλος στις ψηφιακές αγορές PS3, PSP και PS Vita Stores

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheGamer, η Sony ετοιμάζεται να κλείσει μόνιμα τα ψηφιακά καταστήματα των PlayStation 3, PlayStation Portable και PlayStation Vita αυτό το καλοκαίρι

Συγκεκριμένα, η έμπιστη πηγή που επικαλείται το μέσο, επισημαίνει πως στις 2 Ιουλίου θα σταματήσει η λειτουργία των ψηφιακών καταστημάτων των PS3 και PSP, ενώ τον επόμενο μήνα, στις 27 Αυγούστου, θα κλείσει οριστικά και το ψηφιακό κατάστημα του PS Vita. Αυτό σημαίνει πως δε θα μπορείτε να αγοράσετε πλέον νέα παιχνίδια μέσα από το μενού των κονσολών σας. Βέβαια, εκτός εξαιρετικού απροόπτου δε θα αλλάξει κάτι όσον αφορά τη δυνατότητα να κατεβάσετε ξανά τα παιχνίδια που έχετε αγοράσει ήδη.

mechanical adv 2021

Πάντως, σε περίπτωση που σκοπεύατε να κάνετε κάποια αγορά σύντομα, για παράδειγμα για κάποιο παιχνίδι που δε μπορείτε να βρείτε πλέον σε retail μορφή, σας προτείνουμε να το κάνετε πριν το καλοκαίρι.

apostolakis adv 2

Η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη, αφού τα παιχνίδια των PS3, PS Vita και PSP αφαιρέθηκαν από τις desktop και mobile εκδόσεις του PlayStation Store, μετά τον επανασχεδιασμό του τον προηγούμενο Οκτώβριο. Μέχρι το καλοκαίρι, τα ψηφιακά καταστήματα των PSP και PS3 θα έχουν κλείσει πλέον 16 και 15 χρόνια λειτουργίας αντίστοιχα, ενώ το PS Vita προσεγγίζει τα 10 χρόνια.

Η επίσημη ανακοίνωση από την ίδια τη Sony αναμένεται να ακολουθήσει σύντομα.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble