Κυριακή, 18 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήTECHNetflix | Βάζει φρένο στην κοινή χρήση κωδικών

Netflix | Βάζει φρένο στην κοινή χρήση κωδικών

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Να βάλει φρένο στην κοινή χρήση κωδικών χρήσης από πολλαπλούς χρήστες επιχειρεί το Netflix. Στο πλαίσιο αυτό, πολλοί συνδρομητές της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming βλέπουν στις οθόνες τους ένα μήνυμα που γράφει «Αν δεν ζείτε με τον κάτοχο αυτου του λογαριασμου, χρειάζεστε δικό σας λογαριασμό για να συνεχίσετε να παρακολουθειτε».

Στόχος του Netflix είναι πλέον να διασφαλίσει ότι τα άτομα που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του έχουν εξουσιοδότηση να το κάνουν. Η εμφάνιση του μηνύνατος γίνεται προς το παρόν σε δοκιμαστική φάση και δεν έχει αποφασιστεί η τελική πολιτική που θα ακολουθηθεί.

mechanical adv 2021

Στο δοκιμαστικό αυτό μήνυμα, οι χρήστες μπορούν να επαληθεύσουν ότι τους επιτρέπεται η πρόσβαση στον λογαριασμό μέσω κωδικού, που αποστέλλεται μέσω μηνύματος ή email

apostolakis adv 2

Το Netflix έτσι να καταπολεμήσει το πρόβλημα των «λαθραίων» χρηστών, αν και δεν είναι υπάρχουν σαφή στοιχεία για το πόσοι άνθρωποι το παρακολουθούν παράνομα.

Οι πλατφόρμες streaming, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, HBO Go, Amazon Prime και Disney +, επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν πολλά προφίλ ανά λογαριασμό, αλλά οι όροι και οι προϋποθέσεις καθορίζουν ότι προορίζονται να χρησιμοποιηθούν από άτομα που ζουν στο ίδιο νοικοκυριό, κάτι που πολύ συχνά δεν συμβαίνει.

Το Netflix πρόσθεσε σχεδόν 37 εκατομμύρια νέους συνδρομητές το 2020 και αριθμεί πλέον πάνω από 200 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο.

Αυξάνοντας τις συνδρομές του και με ένα σερί τεράστιων επιτυχιών, όπως τα Tiger King και The Queen’s Gambit, τα έσοδά του ξεπέρασαν τα 25 δισ. δολάρια και τα κέρδη τα 2,8 δισ. δολάρια.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble