Κυριακή, 18 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήTECHNetflix: Ολες οι νέες σειρές που έρχονται τον Ιανουάριο

Netflix: Ολες οι νέες σειρές που έρχονται τον Ιανουάριο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Το 2020 τελειώνει και για πρώτη φορά η ευχή να «πάει στο καλό» είναι πιο ηχηρή, θυμίζει ομοβροντία, από ποτέ.

Άλλωστε το Netflix έχει προγραμματίσει ένα έκτακτο κωμικό θέαμα με τίτλο «θάνατος στο 2020». Πέραν όμως αυτού, η πλατφόρμα ανακοίνωσε και όλα τις τα νέα προγράμματα για τον πρώτο χρόνο του 2021.

mechanical adv 2021

Το Cobra Kai και οι άλλες σειρές του Netflix

apostolakis adv 2

22 νέες σειρές (κάποιες συνέχειες περασμένων τίτλων) έρχονται στο Netflix από τον Γενάρη με την προσοχή όλων να επικεντρώνεται φυσικά στην πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν του Cobra Kai.

Μεταξύ των πρώτων προγραμμάτων που θα δούμε στην πλατφόρμα και η έξυπνη εκπομπή «Η Ιστορία των βρισιών» που θα παρουσιάζει για το Netflix, ο Νίκολας Κέιτζ και η οποία «σκάει» στις 5 Γενάρη.

seires netflix ianouarios

Όσο για το Cobra Kai για κάποιον μυστήριο λόγο, το Netflix αποφάσισε να διαγράψει την πρεμιέρα της σειράς, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 8 Ιανουαρίου και να κρατήσει για λίγο ακόμη τους νοσταλγού του Karate Kid σε αγωνία με ένα αόριστο «έρχεται τον Ιανουάριο».

Ντοκιμαντέρ και παιδικά προγράμματα στο Netflix

Αν και συνήθως η πλατφόρμα ανακοινώνει λίστα με νέες ταινίες που φέρνει ειδικά για τους συνδρομητές της, αυτή τη φορά, αρκείται σε μια λίστα νέων ντοκιμαντέρ, 6 τον αριθμό, που θα βγουν στο Netflix από την 1η Γενάρη.

doc paidika netflix ianoyarios 2021

Πλάι σε αυτά και τέσσερα προγράμματα αποκλειστικά για παιδιά, που θα κάθονται σπίτι και σίγουρα θα θέλουν κάτι για να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους (όσο δημιουργική μπορεί να είναι η τηλεόραση!).

palies tainies netflix ianoyarios 2021

Τέλος, το Netflix ανακοινώνει τη συμφωνία του με μια σειρά από στούντιο παραγωγής, προκειμένου να αναρτήσει στην πλατφόρμα παλιότερες και αγαπημένες ταινίες από το παρελθόν. Στη λίστα θα ξεχωρίσετε τις ταινίες «Μπόνι και Κλάιντ», «Πιάσε με αν μπορείς», Goodfellas, τις δύο συνέχειες του Sex And The City και το σκανδαλιστικό Striptease.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble