Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήTECHΝέο Instagram για παιδιά κάτω των 13 ετών

Νέο Instagram για παιδιά κάτω των 13 ετών

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

To Facebook σκέφτεται να δημιουργήσει μία νέα έκδοση του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης Instagram, για παιδιά κάτω των 13 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε στο εσωτερικό ταχυδρομείο της εταιρείας, το νέο Instagram, σκοπό έχει την ασφαλή χρήση του ,για πρώτη φορά, από τα παιδιά στην ευαίσθητη ηλικία της εφηβείας. Όπως είναι γνωστό, η εταιρεία δεν επιτρέπει σε άτομα που είναι μικρότερα των 13 ετών να αποκτήσουν προσωπικό λογαριασμό.

mechanical adv 2021

Εκπρόσωπος του Facebook εξήγησε ότι η εταιρεία θέλει μια έκδοση του Instagram που να ελέγχεται από τους γονείς, παρόμοια με την εφαρμογή Messenger Kids που είναι για παιδιά μεταξύ έξι και δώδεκα ετών.

apostolakis adv 2

«Όλο και περισσότερο παιδιά ρωτούν τους γονείς τους εάν μπορούν να αποκτήσουν εφαρμογές έτσι ώστε να επικοινωνούν με τους φίλους τους.Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, οπότε εργαζόμαστε για την δημιουργία περισσότερων προϊόντων τα οποία είναι κατάλληλα για παιδιά, με τους γονείς να έχουν τον πλήρη έλεγχο της χρήσης τους».

Αν και ο νέος χρήστης κατά την εγγραφή του χρειάζεται να δώσει την ηλικία του, δεν υπάρχει κάτι που να τον εμποδίζει να καταχωρήσει ψεύτικα στοιχεία, με αποτέλεσμα το Facebook να ψάχνει τρόπους προκειμένου να επιβεβαιώνει την γννησιότητα τους.

Παράλληλα ψάχνει εφαρμογές ασφαλείας ούτως ώστε ενήλικες να μην μπορούν να επικοινωνούν μέσω γραπτών μηνύματων με άτομα κάτω των 18 ετών, αποτρέποντας την ίδια ώρα ανήλικους να γίνουν ακόλουθοι στους αντίστοιχους λογαριασμούς. Ταυτόχρονα θα υπάρχει η προτροπή προς τους έφηβους χρήστες να έχουν τα προσωπικά τους στοιχεία σε απόκρυψη.

Να σημειωθεί ότι έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αυστραλίας τον Φεβρουάριο, έδειξε ότι 57% των εφήβων στην χώρα χρησιμοποιούν το Instagram, ενώ το 30% έχουν δεχθεί πρόσκληση επικοινωνίας από άγνωστο άτομο και το 20% έχει λάβει ακατάλληλο – ανεπιθύμητο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble