Πέμπτη, 17 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήTECHΝέες λειτουργίες μηνυμάτων και ήχου σε Messenger και Instagram

Νέες λειτουργίες μηνυμάτων και ήχου σε Messenger και Instagram

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Καταρχήν ανακοινώθηκε η ενσωμάτωση πρόσθετων λειτουργιών που σχετίζονται με τα «ηχητικά» χαρακτηριστικά, κάτι που το Facebook κάνει με συνέπεια έπειτα από την εμφάνιση της εφαρμογής Clubhouse.

Νέο στοιχείο είναι ότι προκειμένου να σταλεί ένα ηχητικό μήνυμα, ο χρήστης δεν θα χρειάζεται να έχει παρατεταμένα το δάχτυλο του στο κουμπί εγγραφής, καθώς με τη νέα ενημέρωση αρκεί απλώς να ακουμπήσεις μία φορά το μικρόφωνο στο Messenger, ενώ σύντομα το ίδιο θα ισχύει και στο Instagram.

mechanical adv 2021

Επιπρόσθετα, οι χρήστες του Instagram σε περιβάλλον iOS (σύντομα και σε Android) θα μπορούν να απαντήσουν σε φωτογραφίες και βίντεο με τα δικά τους αρχεία πολυμέσων. Όπως συμβαίνει στο περιβάλλον του Messenger, ο χρήστης του Instagram θα μπορεί να «σύρει» προς τα δεξιά το μήνυμα στο οποίο επιθυμεί να απαντήσει.

apostolakis adv 2

Ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα του χρήστη να μπορεί να βλέπει την κατάσταση του inbox του μέσα από την εφαρμογή του Instagram. Πλέον, κοιτώντας το inbox θα μπορείς επίσης να βλέπεις εάν το πρόσωπο που σου έχει στείλει μήνυμα έχει δει τα απευθείας μηνύματα που του έχεις προωθήσει.

Ένα άλλο χρήσιμο εργαλείο, αυτή τη φορά στον Messenger, είναι η δυνατότητα ευκολότερης αρχειοθέτησης παλαιότερων μηνυμάτων, απλά με μία κίνηση. Την ίδια στιγμή η εταιρεία κάνει λιγότερο «δυσκίνητη» τη διαδικασία εύρεσης των συγκεκριμένων αρχειοθετημένων μηνυμάτων. Πλέον, δεν θα χρειάζεται αναζήτηση, αντίθετα θα είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω του μενού στο οποίο θα μπαίνουμε με tapping στην φωτογραφία του προφίλ μας.

Από τα νέα στοιχεία που ανακοινώθηκαν δεν λείπουν μια σειρά από νέα κάμερα stickers αλλά και δύο νέα chat themes σε Messenger και Instagram.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-