Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήTECHMessenger | Πώς να διαβάσεις μηνύματα χωρίς να σταλεί το «διαβάστηκε»

Messenger | Πώς να διαβάσεις μηνύματα χωρίς να σταλεί το «διαβάστηκε»

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Από τη μία θες να ανοίξεις το μήνυμα που μόλις έλαβες στο Messenger, από την άλλη όμως δεν θες να το αντιληφθεί ο αποστολέας.

Υπάρχει λύση:

mechanical adv 2021

Εκτός από τον προφανή τρόπο, να ενεργοποιήσεις δηλαδή τις ειδοποιήσεις σε μορφή ειδοποίησης στην οθόνη (όπου βλέπεις το μήνυμα αν δεν είναι μεγάλο) υπάρχει και ακόμη ένας τρόπος.

apostolakis adv 2

Μόλις λάβεις την ειδοποίηση, βάλε το κινητό σου σε λειτουργία πτήσης. Στη συνέχεια πήγαινε και διάβασε το μήνυμα. Βγες από το Messenger. Βάλε το κινητό σου ξανά σε κανονική λειτουργία. Με αυτό τον τρόπο και θα έχεις διαβάσει το μήνυμα και δε θα το έχει δει ο αποστολέας.

Επιπλέον μια νέα λειτουργία έρχεται στη mobile εφαρμογή του Facebook Messenger τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS.

Σε αρκετές εφαρμογές βιντεοκλήσης υπάρχει η δυνατότητα διαμοιρασμού της οθόνης με τους συνομιλητές, δυνατότητα που αποδείχθηκε ιδιαίτερα χρήσιμη και άρα δημοφιλής λόγω της πανδημίας, καθώς όλο και περισσότεροι συμμετέχουν σε τηλεδιασκέψεις.

Την ίδια ρύθμιση λοιπόν αποφάσισε να προσθέσει και το Facebook στη Messenger εφαρμογή του.

Είτε θέλετε να μοιραστείτε με φίλους σας υλικό από τη συλλογή της κάμερας, να ψωνίσετε μαζί online, να περιηγηθείτε στα social media, το screen sharing κάνει εύκολο το να παραμείνετε συνδεδεμένοι και κοντά με τους αγαπημένους σας, ακόμα κι όταν είστε μακριά. Και να αναφέρουμε πως το screen sharing θα εμφανιστεί στο Facebook Messenger στην επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής για Android και iOS.

Η εφαρμογή του Messenger επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με φίλους τόσο στο κινητό όσο και μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας του Facebook, με την εταιρεία να αναφέρει πως η εφερμογή έχει 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες ανά μήνα.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble