Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήTECHΚύμα δυσπιστίας σε πολλές χώρες για τα δίκτυα 5G

Κύμα δυσπιστίας σε πολλές χώρες για τα δίκτυα 5G

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Εντονο σκεπτικισμό εκφράζουν πολλές χώρες, με προεξάρχουσες τις ΗΠΑ, απέναντι στη νέα τεχνολογία για δίκτυα 5G πέμπτης γενιάς που έχει αρχίσει να εξαπλώνεται σταδιακά σε πολλά μέρη του κόσμου. Αυτός ο προβληματισμός διατυπώνεται και σε χώρες όπου η διείσδυση του 5G πραγματοποιείται με ταχείς ρυθμούς, με τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών να επενδύουν σημαντικά ποσά για τη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών.

ΗΠΑ, Βρετανία, Αυστραλία, Καναδάς, Πολωνία και Γερμανία καταλαμβάνουν τις 6 πρώτες θέσεις στη λίστα των χωρών όπου εκφράζουν τη μεγαλύτερη δυσπιστία ως προς την έλευση του δικτύου πέμπτης γενιάς, με τους χρήστες να αναζητούν κάθε μέρα πληροφορίες σχετικά με τις επιπτώσεις που μπορεί αυτό να προκαλεί.

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε η Prolifics Testing βάσει των online αναζητήσεων σχετικά με το 5G, οι ΗΠΑ εμφανίζονται περισσότερο ανήσυχες απέναντι στα δίκτυα πέμπτης γενιάς, πραγματοποιώντας κατά μέσον όρο τον μήνα 374.700 αναζητήσεις για τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να προκαλέσει η αναδυόμενη αυτή τεχνολογία.

apostolakis adv 2

Πρόκειται δηλαδή για περίπου 1.027 αναζητήσεις τέτοιου περιεχομένου την ημέρα. Οι χρήστες συνήθως διατυπώνουν ερωτήματα του τύπου: «είναι το 5G επικίνδυνο;», «μπορεί το 5G να απειλήσει την υγεία μας;» ή «μπορεί το 5G να θεωρηθεί αιτία για τη μετάδοση του κορωνοϊού;», εκφράζοντας έτσι την ανησυχία τους για τους κινδύνους που εγκυμονεί η έλευση αλλά και η υιοθέτηση του νέου δικτύου.

Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει το Ηνωμένο Βασίλειο, με τους Βρετανούς να πραγματοποιούν 93.400 αντίστοιχες αναζητήσεις τον μήνα, θέτοντας ερωτήματα για πολλές πτυχές του νέου δικτύου πέμπτης γενιάς. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Αυστραλία, όπου κατά μέσον όρο διατυπώνονται περίπου 32.970 ερωτήματα για τις επιπτώσεις του 5G, με τον Καναδά (22.680) και την Πολωνία (20.510) να ακολουθούν και να συγκαταλέγονται στη λίστα με τις χώρες όπου οι αναζητήσεις αντίστοιχου περιεχομένου για το 5G υπερβαίνουν σε αριθμό τις 20.000 τον μήνα.

Εντονη ανησυχία εκφράζουν και οι χώρες της Αφρικής. Συγκεκριμένα στη Νότια Αφρική, η οποία καταλαμβάνει την 8η θέση μεταξύ 20 χωρών, καταγράφονται κατά μέσον όρο 13.780 αναζητήσεις τον μήνα, ενώ λίγο πιο κάτω, στη 13η θέση βρίσκεται και η Νιγηρία με 6.850 διαδικτυακές αναζητήσεις. Τις τελευταίες θέσεις μεταξύ των 20 χωρών καταλαμβάνει το Μεξικό, όπου έχουν καταγραφεί 1.970 αναζητήσεις, η Αυστρία με 1.570 αναζητήσεις και η Δανία η οποία με 1.410 αναζητήσεις τον μήνα καταλαμβάνει την τελευταία θέση.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble