Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήTECHiOS 14.5 | Φέρνει μια απαραίτητη αλλαγή στην μπαταρία του iPhone

iOS 14.5 | Φέρνει μια απαραίτητη αλλαγή στην μπαταρία του iPhone

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Το iOS 14.5 βρίσκεται ακόμα σε beta, ωστόσο αποκαλύπτεται πως με αυτήν την έκδοση η Apple θα προσφέρει στο χρήστη ένα νέο εργαλείο επαναβαθμονόμησης της μπαταρίας. Με το χρόνο, η μπαταρία δεν αποδίδει όπως απέδιδε όταν η συσκευή ήταν καινούρια και ο χρόνος χρήσης της συσκευής μειώνεται.
Με αυτό το εργαλείο, οι χρήστες μπορούν να έχουν και πάλι ακριβείς εκτιμήσεις της κατάστασης της μπαταρίας.
Συμπτώματα αυτής της κατάστασης μπορεί να είναι η αναπάντεχη μείωση του ποσοστού της μπαταρίας ή σε μερικές περιπτώσεις η μειωμένη ικανότητα κορυφαίων επιδόσεων. Αυτή η ανακριβής αναφορά της μπαταρίας δεν αντιστοιχεί σε προβλήματα στις πραγματικές επιδόσεις της μπαταρίας.
Ωστόσο το εργαλείο προσφέρεται προς το παρόν μόνο για τα iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max. Υπόψιν πως η επαναβαθμονόμηση δεν είναι άμεση και χρειάζεται αρκετούς κύκλους φόρτισης και αποφόρτισης για να ολοκληρωθεί, κρατώντας ακόμα και μερικές εβδομάδες. Όταν ολοκληρωθεί, το μέγιστο ποσοστό χωρητικότητας και τα δεδομένα κορυφαίας επίδοσης θα αναβαθμιστούν στις Ρυθμίσεις. Στην περίπτωση που η επαναβαθμονόμηση δεν είναι εφικτή, η Apple προτείνει την επίσκεψη σε ένα service center για την αντικατάσταση της μπαταρίας.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble